Kulturális
Ann-droid – Egy robotlány csodálatos kalandjai
Kezdés: 2020. február 23., vasárnap 11:00
Befejezés: 2020. február 23., vasárnap

Ann-droid – Egy robotlány csodálatos kalandjai
Bandart Produkció előadása

A különleges előadás a színházat a legújabb digitális technikákkal ötvözi. Rajzolt látványvilág, okos LED kosztüm, egy robotlabda és egy drón is színesíti ezt a csodálatos mesevilágot!
A 21. századi Pinokkió-átiratban Ann, a kis robotlány célja az emberré válás, ehhez pedig földön, vízen, levegőben rengeteg kaland és megpróbáltatás árán vezet az út. A robotlány eközben a legfontosabb emberi erényekkel is megismerkedik – felnőtteket és gyermekeket egyaránt magával ragadó módon. A történet főszereplői Alfréd, a hóbortos feltaláló és teremtménye Ann, a kíváncsi robotlány. Kettőjük kapcsolatának szépségeit és nehézségeit mutatja be a darab, miközben megismerjük Alfréd egyéb teremtményeit, Bip Bip-et, a hűséges robotlabdát és megannyi kreált, fantasztikus lényt, mint Láb-Gombát, Nyaló-Kannát és Kéz-Verőt. Alfréd, egy feladatot ad a robot kislánynak: megtalálni és hazahozni az elveszett lényeket. Ezzel elindul a mindkettejük számára megannyi meglepetést tartogató, változatos akadályokkal telített út, amelynek hatására mindkettőjüknek változnia kell. Tanulva hibáikból, végül Alfréd és Ann (teremtő és teremtmény, apa és lánya) újból egymásra talál. De vajon teljesül Ann álma?
Az előadást a Zenthe Ferenc Színház közönsége a legjobb meseszínházi előadásnak választotta, így elnyerte a Vastaps díjat 2019-ben.

Történet/Ötlet/Rendezés: Bandart
Animáció/Programozás/Előadó: Tóth-Zs. Szabolcs
Koreográfia/Előadó: Lengyel Katalin
Narráció: Papp János
Jelmez: Weszelovszky Anna
Led Kosztüm/Hardver tervezés: Harsányi Réka
Robot Rollátor: Tóth-Zs. Szabolcs, Haáb Róbert, Vicsek Viktor
Zene: Alpár Balázs
Hang design: Vadon Zoltán
Animációs Asszisztens: Klárik Balázs
Produkciós menedzser: Máté Gabriella
Külön köszönet: Tarr Ferenc
Az előadást 4 éves kortól ajánljuk.

Az előadás időtartama 50 perc.
Feladó: Váci Dunakanyar Színház, informacio@mimk.vac.hu
Link: www.vacidunakanyarszinhaz.hu