Színház
ELMARAD - Matei Vișniec - Kenyérrel a Zsebben
Kezdés: 2020. október 4., vasárnap 19:00
Befejezés: 2020. október 4., vasárnap

Kedves Közönségünk!

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy rajtunk kívülálló okok miatt az októberben műsorra tűzött határon túli előadások későbbi időpontban történő bemutatására kényszerülünk. 😔
A vírushelyzet miatt jelenleg hatályos intézkedések sajnos ellehetetlenítik azt, hogy a produkciót bemutató határon túli művészek a vendégjátékon részt vehessenek.
Ha az előadásra vásárolt jegyeket más előadásunkra átváltják, ezt 20 %-os árengedménnyel tehetik meg. Ha ezzel a lehetőséggel nem kívánnak élni, úgy jegyeiket természetesen visszaváltjuk.
Megértésüket köszönjük!
-------------------------------------------------------------------------

Matei Vișniec - KENYÉRREL A ZSEBBEN

Két hétköznapi férfi valahol téren és időn kívül, egy kút mellett vitatja meg az egyén önmagával, környezetével, és ezeken keresztül a világgal való viszonyát. Az erősen Samuel Beckett, és a Godot-ra várva világára hajazó szöveg egy teljesen hétköznapinak induló helyzetet fokozatosan mos át az abszurdba, ahol elmosódnak a határok kint és bent, fent és lent között, mérlegre kerül a személyes szabadság és a döntés lehetőségének, vagy legalábbis a lehetőség illúziójának kérdése és megfogalmazódik az előadás egyik alapgondolata: ki vagy mi is van valójában annak a bizonyos kútnak a mélyén?

Fordította: Patkó Éva
Játsszák: KISS Attila, MOLNOS András Csaba
Művészeti tanácsadó: BALÁZS Attila
Díszlet, jelmez: ALBERT Alpár
Zeneszerző: CÁRI Tibor
Ügyelő: PATAKI Anna-Mária

Az előadás időtartama 50 perc

Helyszín: Váci Dunakanyar Színház (2600 Vác, Dr. Csányi László körút 58.)
Feladó: Váci Dunakanyar Színház, szervezes@vacidunakanyarszinhaz.hu
Link: www.vacidunakanyarszinhaz.hu