Kulturális
Yasmina Reza: Művészet
Kezdés: 2018. február 16., péntek 19:00
Befejezés: 2018. február 16., péntek

Yasmina Reza: Művészet
vígjáték
a Váci Dunakanyar Színház előadása

A magyar származású Yasmina Reza MŰVÉSZET című darabja, amely a világ és Európa színpadain is hatalmas sikernek örvend, finom humorral és mesteri érzékenységgel tárja fel egy jól ismert viszonyrendszernek, a baráti háromszögnek ingoványos talaját. A történet, akár egy mélylélektani szonda, úgy vizsgálja a három barát kapcsolatát.
Serge, a befutott orvos engedve új szenvedélyének egy kortárs festményre tesz szert, s bár egy vagyonba került, kétely nélkül és büszkén hívja át barátait, hogy szemügyre vegyék a képzőművészeti csoda vitathatatlan értékeit: „egyhatvanszor egyhúsz, fehér alapon haránt irányú, vékony, fehér pászmák”. Marc döbbenten áll, véleményét képtelen magában tartani, és kifakad. Yvan pedig választhat, hogy kinek az oldalára áll ebben a parádés esztétikai konfliktusban, amelynek a végére az is kiderül, hogy miként alakul a barátság sorsa.

A kortárs francia nőirodalom sodró lendületű szatírája Bakos-Kiss Gábor rendezésében, Csórics Balázs, Karalyos Gábor és Kis Domonkos Márk előadásában kerül bemutatásra.

Az előadás időtartama kb.80 perc, szünet nélkül.

Kedves Nézőink!
A február 16-ai Művészet című előadásunkra vett jegy felmutatásával a Rubra Art Lounge étteremben 20% kedvezményt kap a február 16-i fogyasztásából.
Illetve, amennyiben február 9. és 16. között a Rubra Art Lounge étteremben fogyaszt - a színház jegypénztárában a blokkot felmutatva - 20% kedvezményt kap a február 16-ai Művészet című előadásunkra.
Várjuk Önöket szeretettel!

Feladó: Váci Dunakanyar Színház, info@vacidunakanyarszinhaz.hu
Link: www.vacidunakanyarszinhaz.hu