Szabadidő
Családi tehetségnap
Kezdés: 2019. március 24., vasárnap 10:45
Befejezés: 2019. március 24., vasárnap

Családi tehetségnap

Programok:
10:45: Megnyitó
11:00 BOGÁRBÁL

A Makám zenekar interaktív gyerek- és családi műsora
Interaktív gyerek-családi műsor, tematikája az állatvilág és az ember kapcsolata. Játékos formában igyekszünk közel hozni a mai városi gyermekekhez a természetet, az erdőt, mezőt, tavat, folyót, s a benne élő állatokat. A dalok nem csak az apróbbakat szólítják meg, kicsit, nagyot egyaránt hív, kik játékos kedvüket megőrizték.

12:15 Miénk a színpad! – Váci fiatal tehetségek művészeti produkciói és előadásai.
13:15 Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar interaktív koncertje

A RENDEZVÉNY IDEJE ALATT FOLYAMATOS PROGRAM:
„Fifikus Fizikus Furfangok” – interaktív tudományos játszó-tér és kísérletbemutató előadások Mészáros Péter természettudományos tehetséggondozó tanár vezetésével.

Játékos robotika kicsiknek és nagyoknak, 3D-s játékok tervezése és nyomtatása, matematikai érdekességek, ismerkedés a virtuális valósággal, és a CNC világával Juhos Sándor, a Technics Playground Robotikai Oktatóközpont és műszaki játszótér vezetőjének segítségével.

A dinók nyomában - Miért egyediek a Bakonyi dinoszauruszok? Hol érdemes dínók után kutatni? Vajon még ma is élnek dinoszauruszok? Ezekre a kérdésekre is választ kapunk Dr. Ősi Attila őslénykutató, geológus előadásából.

Úton-útfélen Vági Zsuzsa, Kamilla-Karamella Bohóc mókázik a gyerekekkel

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi űrlap kitöltésével jelezze felénk:
https://goo.gl/forms/sXargy3SpLfIq4hB3