címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 29. | péntek
Auguszta napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Házhoz menõ lomtalanítás és hulladék elszállítási menetrend

Házhoz menõ lomtalanítás és hulladék elszállítási menetrend

A Váci Városfejlesztõ Kft. tájékoztatja a váci polgárokat, hogy az idei házhoz menõ lomtalanítás szervezése térségünkben hamarosan megkezdõdik. A 2019. évtõl alkalmazott gyakorlatnak megfelelõen a lakosságnak lehetõsége van évente egy alkalommal 2 m³ lomhulladék térítésmentes elszállíttatására.

Vác területére vonatkozóan a lomtalanítási igények leadása február 8. és március 12. között lehetséges. A lomtalanítás várható ideje március 22. és május 1. között lesz.

Mellékletünkben megtalálható a kitöltendõ igénybejelentõ lap. A benyújtás lehetséges módjai és az ügyintézés részletei megismerhetõek a szintén mellékelt tájékoztatóból.

***

A Váci Hulladékgazdálkodási Kft. értesíti a lakosságot, hogy a közszolgáltatásban nyilvántartott és szerzõdött, aktív (a szolgáltatást nem szüneteltetõ) ügyfelei a zöldhulladék és szelektív hulladék szállítási menetrendet nyomtatott formában is kézhez kapják. Ebben az évben a szelektív hulladékot páros héten, a zöldhulladékot – várhatóan március végétõl – páratlan héten szállítják el a mellékeltben megtalálható utcajegyzék szerint.

Feladó: Városháza

Csatolt dokumentumok:
igenybejelentoujj.pdf
tajekoztatas.pdf
utcajegyzekk.pdf

EU pályázatok