címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 20. | szombat
Tivadar napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Elhalasztják a főtéri virágbemutatókat


A Váci Városfejlesztő Kft. tájékoztatása szerint - a koronavírus-járvány miatt - egyelőre nem rendezik meg a Főtérre tervezett virágbemutatókat. A "Virágos Vácért 2021" verseny azonban idén is megrendezésre kerül.

Az alábbiakban közöljük a cég tájékoztatóját.

Lakossági tájékoztató
A Március 15. térre tervezett virágbemutató elhalasztásáról
Terveztük és közösségi felületeken hírül is adtuk, hogy virágbemutatóval készülünk a „Virágos Vác 2021.” környezetszépítő verseny nyitányaként.

Sajnos a koronavírus-járvány jelenlegi mutatói egyelőre nem teszik lehetővé, hogy nagyobb érdeklődésre számot tartó közterületi rendezvények (például vásárok) helyszíne legyen városunk. A helyzetre való tekintettel ezért az a döntés született, hogy az április 24-re és május 1-re, a Főtérre szervezett, vásárlással egybekötött virágbemutatót bizonytalan időre elhalasztjuk.
Nem marad el viszont a „Virágos Vácért 2021.” verseny rendezvénye, a jelentkezéseket örömmel fogadjuk majd, melynek részleteiről és módjáról hamarosan tájékoztatást adunk.
Megértésüket köszönjük.
A váci emberek egészségének megőrzése a városvezetés és a városüzemeltetésért felelős szakemberek számára a legfontosabb.
Vác, 2021.04.20.

Feladó: Városháza

EU pályázatok