címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 18. | csütörtök
Andrea és Ilma napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Városi kitüntetést adtak át

Városi kitüntetést adtak át

Csütörtökön délelőtt a Mozgáskorlátozottak Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének udvarán vehette át a Támogató Szolgálat pedagógiai asszisztense, Szlávikné Szegner Rita a „Fogyatékossággal Élő Váci Emberekért” kitüntető címet Matkovich Ilona polgármestertől és Inotay Gergely alpolgármestertől.

Az esemény alkalmából megrendezett házi ünnepségen Inotay Gergely köszönetet mondott minden, fogyatékos emberekkel foglalkozó munkatársnak az elmúlt időszak kiemelten nehéz helyzetében nyújtott odaadó, lelkiismeretes helytállásáért. Mint kiemelte: ez a munka nem egyszerű élethivatás, hiszen a dolgozók a munkahelyen túl is a rászorulókért élnek, amiért minden elismerést, köszönetet és gratulációt megérdemelnek.

A kitüntetés átvétele után Szlávikné Szegner Rita megköszönve az elismerést hitet tett amellett, hogy a fogyatékos emberek további támogatását továbbra is életcéljaként, a legnagyobb odaadással fogja végezni.

***

Szlávikné Szegner Rita 2012-től dolgozik a Támogató Szolgálatnál. Méltatása szerint nem csupán munkakapcsolatban van ellátottjaival, hanem akár szabadidejét is feláldozva segíti őket, igyekszik változatossá tenni mindennapjaikat. Rendszeresen adománygyűjtés szervezésével is támogatja a rászorulókat, nagy odaadással, empátiával végzi munkáját.

Feladó: Városháza

EU pályázatok