címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 29. | péntek
Auguszta napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Szennyvízcsatorna rekonstrukció kezdődött

Szennyvízcsatorna rekonstrukció kezdődött

Régi és sok kellemetlenséggel járó probléma oldódik meg hamarosan a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. (DMRV) beruházása nyomán Alsóvároson.

A hétfőn elkezdett és április második feléig tartó munkák során a korábban sorozatos dugulásos gondot okozó elavult szennyvízcsatorna rendszert cserélik ki a Kertész utca környékén. A városrészt részben a belvárossal, részben Deákvárral összekötő forgalmas helyszínen a kivitelező BONEX Építőipari Kft. útfelbontással és forgalomkorlátozással járó munkáiról már korábban értesítették az ott lakókat és a járműtulajdonosokat.

Természetesen a rekonstrukció teljes időtartama alatt minden szükséges kereszteződésben információs és KRESZ-táblák adnak tájékoztatást a korlátozásokról, egyirányúsításról.

Mint ismeretes, az önkormányzat kiemelt fontosságú előírásként kezeli és ellenőrzi, hogy az út- és járdabontással járó kivitelezői tevékenység befejezése után az előírásoknak megfelelően, jó minőségben történjen meg a helyreállítás.

A DMRV és a kivitelező cég ezúton is kéri az érintett területen élőket és az arra gépjárművel haladókat, hogy a munkálatok ideje alatt a balesetveszély elkerülése érdekében fokozott körültekintéssel közlekedjenek.

Feladó: Városháza

EU pályázatok