címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 16. | kedd
Csongor napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Egy-egy nap a Ligetnek

Egy-egy nap a Ligetnek

A váci önkormányzat hivatalos havilapjának (Váci Hírnök) Facebook oldalán megjelent tájékoztató szerint e hét pénteki és szombati napján ismét megszervezik az Adj egy napot a Ligetnek! elnevezésű takarítási programot.

A rendezvény – amelynek gyülekezője a Hétkápolnánál lesz – mindkét alkalommal délelőtt 9 órakor kezdődik. Az önkormányzati támogatás mellett ezúttal is a Váci Városfejlesztő Kft. szállítja el és hasznosítja az összegyűjtött hulladékot.

Megszokott az is, hogy a pénteki iskolai napon a helyi tanintézmények diákjai szervezett formában vesznek részt az akcióban, melynek célja a szemétszedés, az avargyűjtés, a letört ágak összegyűjtése, és egyéb kertészeti feladatok elvégzése. Szombaton a szervezők szeretettel várják a váci polgárokat, hogy városunk kedvelt kiránduló területe megtisztulva köszönthesse a tavaszt.

A résztvevőknek korlátozott mennyiségben kerti szerszámokat is tudnak biztosítani a szervezők, de kérik, hogy aki tud, vigyen magával gereblyét vagy más eszközt, védőkesztyűt.

Feladó: Városháza

EU pályázatok