címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 16. | kedd
Csongor napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Húsvéti tojáskeresés ajándékokért

Húsvéti tojáskeresés ajándékokért

A nagysikerű Főtéri Farsangi Forgatag után szombaton húsvéti tojáskeresésre invitál a Jószomszéd Hálózat. Szombat reggel a város három pontján rejtik el a többszáz tojást, amiket a gyerekek a belvárosba hozva ajándékra, vagy csokira válthatnak – adta hírül az Elektro Szignál Televízió Híradója.

Matz-Molnár Krisztina, a Jószomszéd Hálózat koordinátora a tévének elmondta: „A kisebbeknek olyan helyszínt kerestünk, ami körbe van zárva pont azért, hogy a szülők könnyebben el tudják őket engedni, ezért a Posta parkra gondoltunk. A deákváriaknak is közelebb visszük a programot, ezért a KRESZ park lesz a másik helyszín, ahol a bölcsődés és óvodás gyerekeknek rejtünk el tojásokat. A nagyobbaknak már picit bonyolultabb pályát gondoltunk, nekik a Duna-parton szeretnénk. Ez a pavilon és a nagyjátszótér közötti részekbe szeretnénk eldugni ezeket a kis tojásokat.”

A részletekről megtudtuk, hogy a tojások némelyike rejt majd egy számot, amit a főtéri harangjátéknál lehet majd ajándékra cserélni, a többiért pedig csokit adnak a szervezők. Az akció szombat reggel kilenckor indul. Az ajándékokat a Jószomszéd Hálózat, ahogy a korábbi programok esetében, most is civil felajánlásokból gyűjtötte össze.

Szombaton 11 órától a Főtéren vidám, húsvéti mesefolk műsor várja az érdeklődőket.

Feladó: Városháza

EU pályázatok