címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 29. | péntek
Auguszta napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Kamu a 24-szeres parkolási díj emelés

Kamu a 24-szeres parkolási díj emelés

Nem tudni, hogy ismételten a váci polgárok szándékos félrevezetése, vagy újra egy hamis információ okozta, de ismételten valótlan tartalmú riogatást közölt a Rétvári Bencéhez köthető propagandaoldal, a Vác Online.

A valótlanságai miatt már sokszoros pervesztes és Vác folyamatos lejáratásában érdekelt internetes oldal ezúttal azt híresztelte, hogy a júniusi testületi ülésen (azaz, 22-én, jövő szerdán) arról születhet döntés, hogy a fizetős övezetekben lakók számára elérhető éves parkolóbérlet ára 24-szeresére emelkedik.

A valóság ezzel szemben az, hogy a nemleges szavazat nélkül elfogadott szakbizottsági javaslat szerint az első jármű havi díja és a második jármű éves bérletének ára változatlan marad. Éves bérlet vásárlása esetén az elsőnek megjelölt autóra havi 200 forinttal kellene többet fizetni, míg a második jármű havi bérlete ezer forinttal emelkedne.

Úgy tűnik, a Nagymarosról váciakat félrevezető Hujbert István nem tudta értelmezni azt sem, hogy a döntés határideje a júliusi testületi ülés, ö már a jövő szerdai tanácskozásra megpróbálta hazug adatokkal hergelni az érintetteket.

Felszólítjuk a Vác Online kiadásáért és tartalmáért felelős személyeket, hogy haladéktalanul kérjenek bocsánatot a félrevezetett váci emberektől és fejezzék be a város lejáratását.

Feladó: Városháza

EU pályázatok