címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 29. | péntek
Auguszta napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Védett épületek felújításának támogatása

Védett épületek felújításának támogatása

Vác Város Önkormányzatának a településkép védelméről szóló 31/2017. (XII. 15.) önkormányzati rendeletének (továbbiakban: TKR) IX. fejezete tartalmazza a védett épületek felújításának támogatási és ösztönző rendszerét.

Ez alapján Vác Város Önkormányzata a 2023. évre pályázatot hirdet az országos vagy helyi egyedi védelem alatt álló épületek; valamint helyi területi védelem alatt álló, de egyedi védelem alatt nem álló épületek felújításának, korszerűsítésének, külső és az ezzel összefüggő belső
helyreállítás esetén a külső homlokzat domináns elemeinek leginkább megfelelő állapot szerinti helyreállításának anyagi támogatására.

A helyi egyedi védelem alatt álló épületek listáját a TKR 1/A. melléklete, a helyi területi védelem lehatárolásokat a TKR 1/B. melléklete tartalmazza.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. november 01.

A pályázat kötelező mellékletei:
- Pályázati űrlap
- Tervdokumentáció (építési engedély vagy településképi bejelentési tervdokumentáció)
- Árazott költségvetés
- Kivitelezés ütemezése
- Önerő mértékét vállaló nyilatkozat.

A pályázatot a Polgármesteri Hivatal Főépítészi Osztályán kell leadni (114 szoba).

A pályázati űrlap mellékletünkben, illetve letölthető a www.vac.hu honlapról a Főoldal/Pályázatok/ Védett épületek felújításának támogatása címszó alatt. A településképi rendelet (TKR) letölthető az Főoldal/Dokumentumok/Településrendezési eszközök/Településképi rendelet elérési útvonalon.

Feladó: Városháza

Csatolt dokumentumok:
vedettepuletek.pdf

EU pályázatok