címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 18. | csütörtök
Andrea és Ilma napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

A Váci Városfejlesztő Kft. előző heti munkái

A Váci Városfejlesztő Kft. előző heti munkái

A Váci Városfejlesztő Kft. weboldalán tette közzé az elmúlt héten elvégzett tevékenységének összefoglalóját.

A Kertészeti részleg sövénynyírást végzett a Lovarda tér, Karcsú Arzén utca, Galcsek utca, Petőfi utca, Burgundia utca, Konstantin tér, Ady Endre sétány, József Attila sétány vonalán, rózsák gyomlálásával, kapálásával foglalkozott a Földváry téren. Fűkaszálás zajlott a Kis liget, Lovarda tér, Deákvári főtér, KRESZ-park, Vörösmarty tér, Ohmann lépcső, Báthori utca, Gasparik Kázmér utca, Szent Miklós tér, Múzeum utca, Zenepavilon környezetében, illetve fák űrszelvényezése a Lovarda tér, dr. Brusznyai Árpád utca, Damjanich utca, Fittness park, Nagymező utca, Bauer Mihály - Fekete utca kereszteződésében.

A folyamatos kánikulai időjárásra tekintettel folyamatos locsolás zajlott a városi virágágyásokban, parkokban és a zöldterületek egy részén.

A Magasépítési csoport a Nyár utcai és Kölcsey utcai óvodákban fa játszóeszközök javítását végezte, a Külső-Rádi úton és a Deákvári főtéren (KRESZ park) sérült pad deszkák cseréjével végzett. A Kossuth téri díszkút átmeneti elzárása vált szükségessé rongálás miatt, egyben megtörtént a károk felmérése és a javítási munkálatok előkészülete. A Kölcsey utcai óvodában ajtók és ablakok csiszolása, mázolása, csúszda és létra zománcozása készültek el, a Vám utcai konyhában fali csempe pótlása tartoztak feladataink közé. A Cházár intézmény konyhájában és étkezőjében festék kaparással, mély alapozással, gletteléssel, majd a tokok és ajtók festésével foglalkoztak, a Deákvári főtéren (KRESZ park) pedig megrongált kapu helyreállítását végezték el.

Zárt csapadékcsatorna tisztítás zajlott a Tavasz utcában, nyílt vízelvezető árok ásása és helyreállítása a Téglaház úton. A cég munkatársai útszegélyezést (kézi takarítás) végeztek a Konstantin tér, Múzeum utca, Köztársaság út, Vám utca vonalán, a kerékpárút váci szakasza gépi kis traktoros úttisztítással lett végigtakarítva. A Nagymező utcában útpadka helyreállításával, a Naphegy utca, Ordítóárok utca, Kőfülke árok utcákban kőszórásos útkarbantartással végeztek. Sérült, megrongált kőbabák helyreállítása történt meg a Nagymező utcában és a Bajcsy Zsilinszky utcában, továbbá folytatódott az illegális hulladék lerakók megszüntetése és a hulladék begyűjtése Vác közútjainak környezetében.

Feladó: Városháza

EU pályázatok