címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 24. | szerda
György napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Pályázati felhívások


1., Vác Város Önkormányzata, a Madách Imre Művelődési Központ és Vác Város Levéltára pályázatot hirdet a váci önkormányzat kiadásában 2023-ban Váci kapuk című kiadványban megjelenő fotók elkészítésére.

A kiadvány egyrészt történetiségében, másrészt mai állapotában kívánja bemutatni azokat a váci kapukat, melyek jellemzőek, meghatározóak a városképben, és amelyekhez – kívánatos esetben – valamilyen történet is fűződik. (Ez utóbbi célt főként a váci kapukat ábrázoló másik pályázati felhívás fogalmazza meg, mely a váci kapukról készült archív felvételek gyűjtését célozza meg.)


2., Vác Város Önkormányzata, a Tragor Ignác Múzeum és Vác Város Levéltára pályázatot hirdet az önkormányzat kiadásában 2023-ban Váci kapuk című kiadványban megjelenő archív fotók beküldésére.

A pályázati kiírás célja, hogy a 2023-ban megjelenő kiadványban bemutassuk azokat a kapukat archív, 1995 előtt készült felvételeken – legyen az köz- vagy egyházi épület, polgárház, kisvárosi falusias jellegű épület, gyárépület stb. –, melyek jellegzetes jegyeket viselnek, és esetleg valamilyen történet is fűződik hozzá.


A pályázatok teljes szövege a csatolt dokumentumokban olvashatók.

Feladó: Városháza

Csatolt dokumentumok:
Vaci_kapuk_mai.pdf
Vaci_kapuk_archiv.pdf

EU pályázatok