címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 25. | csütörtök
Márk napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

68 perc elegendõ volt - elfogva


A váci zsaruk elõállították és gyanúsítottként hallgatták ki a 19 éves fiatalt, aki a gyanú szerint erõszakkal vette el egy fiú pénzét Vácon.

A Váci Rendõrkapitányságra érkezett bejelentés szerint 2021. április 11-én 13 óra 30 perc körül egy 14 éves fiút kiraboltak. Az áldozat elmondta a rendõröknek, hogy egy fiú ült mellé egy váci buszmegállóban, pénzt kért tõle, azonban az átadott apróval nem elégedett meg, többet akart.

Az elkövetõ, hogy megtörje és megfélemlítse a sértettet, egy pillanatra a zsebébe nyúlt, mintha abból valamit elõhúzni szándékozna, majd megfenyegette, ha nem adja oda az összes pénzét, megszúrkálja. Az áldozat félelmében a még nála lévõ kétezer forintot is odaadta, R. Krisztofer pedig zsákmányával elfutott.

Forró nyomon indultak a váci zsaruk, azonosították és közel egy óra alatt Vác belvárosában már kattant a bilincs a rablással gyanúsítható férfi kezén. A nyomozók R. Krisztofert a rendõrkapitányságra elõállították és rablás bûntettének gyanúja miatt kihallgatták.

A fiú a bûncselekmény elkövetését részben elismerte, állítása szerint azonban nem fenyegette meg a sértettet, szépen kérte a lóvét, amibõl késõbb cigarettát és dobozos üdítõt vásárolt. A rendõrök õrizetbe vették és elõterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó link:
http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/68-perc-elegendo-volt-elfogva

Feladó: Váci Rendõrkapitányság

EU pályázatok