címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 20. | szombat
Tivadar napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Vízilabda – Csonka forduló

Vízilabda – Csonka forduló

Az orvosegyetemisták két aktuális meccse is elmaradt, így a tervezett négy helyett csak két találkozót rendeztek meg szombaton az OB II-es pólóbajnokság 5-8. helyéért vívott második fordulójában. A váci érdekeltségű találkozón: Eger VSC – Vác VSE 18-13.

A játéknap előtt a csoportot vezető – így összesítésben az 5. helyen álló – egriek ellen szálltak medencébe a mieink. Akik jól kezdték a mérkőzést, hiszen kétszer is vezetést szereztek. Ám ezt követően erősítettek az egriek és elhúztak 5-2-re. A folytatásban még sikerült felzárkózni egy gólra, ám az egyenlítés nem sikerült. A találkozó második felében sajnos már egyértelművé vált, hogy ez ellenfél nagyobb játékerőt képvisel és biztosan nyeri az összecsapást.

A mérkőzésen csapatunkból Mester Bulcsú három góljával volt a legeredményesebb, két-két alkalommal zörgette meg a hálót Ágnecz Bálint, Ilyés Ádám és Paupa Bálint, egy-egy gólt dobott Csomáli László, Papp Zsombor, Petrovszki Gergő és Vogel Mián.

A Vác erre a játéknapra tervezett orvosegyetemisták elleni meccse elmaradt, a pontokat 5-0-ás eredménnyel a mieink javára írják.
Az 5-8. helyért folyó rájátszás záró dupla fordulója a tervek szerint június 5-én lesz Egerben.

Feladó: Városháza

EU pályázatok