címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 20. | szombat
Tivadar napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Vízilabda – Két csúnya vereség

Vízilabda – Két csúnya vereség

Nem sikerült a harmadosztályú váci pólócsapatnak az első tíz helyért zajló középszakaszos küzdelem harmadik játéknapja: a mieink mindkétszer sima vereséget szenvedtek.

A csongrádiak által megrendezett dupla forduló első találkozóját az orvosegyetemisták ellen vívta a Váci VSE. Az ellenfél érvényesítette nagyobb tudását, csupán a záró negyedet sikerült döntetlennel zárni, amikor már 11-3-ra vezetett a rivális. Végül: Vác – SE SK 5-13. A mieink közül csak Kiss Ádám dr. tudott kétszer betalálni, hárman egy dobott gólig jutottak.

A csoport 3. helyének elérése miatt volt fontos a mieink másik összecsapása. A vendéglátó Csongrádot korábban nem várt nagy fölénnyel, nyolc góllal sikerült legyőzni. Ám most sajnos fordult a kocka: Vác – Csongrád 11-20. Már az első negyed végén 5-1-re húzott el az ellenfél és a folytatásban is magabiztosan pólóztak. Bár a két középső játékrész csak egy-egy találattal lett az övék, a záró periódusban ismét hárommal voltak jobbak. Így az egymás elleni összevetésben már a Csongrád áll jobban. Ezen a meccsen Kiss Ádám dr. remekelt a váciak közül, ám hét találata is kevésnek bizonyult egy szorosabb eredményhez.

A Középszakasz záró dupla fordulójára a tervek szerint április 23-án Egerben rendezik.

Feladó: Városháza

EU pályázatok