címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 28. | csütörtök
Gedeon és Johanna napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Asztalitenisz – Váratlan fiaskó Egerben FRISSÍTVE!

Asztalitenisz – Váratlan fiaskó Egerben FRISSÍTVE!

Győzelmével akár már tegnap bebiztosíthatta volna második helyét a harmadosztályú asztalitenisz csapatbajnokság Észak-Kelet csoportjában a váci együttes, de szoros csatában vereséget szenvedett: Eger – Váci Reménység 10:8.

A tízcsapatos mezőny második felében található vendéglátókkal szemben jól indult a mérkőzés, hiszen a Héjj Marcell, Klucsár Péter és a Galgóczi Balázs, Lovas Dániel páros is nyerni tudott.

Sajnos, az egyéni mérkőzések ugyanúgy váltakozó sikerrel értek véget, mint a novemberi váci találkozón. A váci csapatból hárman (Héjj Marcell, Klucsár Péter, Lovas Dániel) is 50%-os mérleggel zárták az egyéniket, míg Galgóczi Balázs nyeretlen maradt. Így aztán a lehető legszorosabb arányban, de vereséget szenvedtek a mieink.

A VRE számára a május első napján hazai környezetben vívandó Nyírbátor elleni rangadó sorsdöntő lehet a végső helyezés szempontjából.

FRISSÍTÉS!
Mivel a fordulóban a második helyért vívott csatában a mieinken kívül még érdekelt gödöllőiek és nyírbátoriak sem tudtak nyerni, a Váci Reménység a hátralévő csapatbajnokiktól függetlenül biztosan a második helyen zár a csoportjában.

Feladó: Városháza

EU pályázatok