címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 19. | péntek
Emma napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Evezés – A VVEC lett 2021 legjobb felnőtt klubja

Evezés – A VVEC lett 2021 legjobb felnőtt klubja

Évértékelővel egybekötött díjátadó gálát tartott csütörtökön délután a Magyar Sportok Házában a Magyar Evezős Szövetség (MESZ). Az elismerések között a Vác Városi Evezős Club (VVEC) rangos díjat kapott.

A jelenlévő sportolók, szüleik, szakemberek között voltak a legeredményesebb váci evezősök is. Az ünnepségén Szántó Éva, a MESZ általános elnökhelyettese tekintett vissza az elmúlt év eredményeire. Majd a különböző korcsoportokban vehették át sikereik elismeréseként a sportolók az érmeket.

Az edzők díjazása után hirdették ki a pontverseny nyertesét, a győri egyesületet. Ezt követően a nemzetközi viadalokon legeredményesebbek kaptak elismerést. A klubok közül a kategóriákban szinte minden trófeát a Győr nyert, ám az év felnőtt egyesületének járó díjat a VVEC vehette át.

A Magyar Evezős Szövetség május 30-án tartja meg éves közgyűlését. Ennek napirendjén tisztújítás is szerepel, bár a 2020-as közgyűlésen a megválasztottak (köztük elnökként Pető Tibor) 2024-ig kaptak megbízatást. A váci klub ezt megelőzően, május 13-án tart közgyűlést, amelyen a tervek szerint szintén napirenden lesz az időközi tisztújítás.

Fotó: evezősclub.hu

Feladó: Városháza

EU pályázatok