címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 18. | csütörtök
Andrea és Ilma napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Vízilabda – Két vereséggel folytatta a Vác

Vízilabda – Két vereséggel folytatta a Vác

A harmadosztályú férfi pólóbajnokság 5-8. helyét eldöntő rájátszás második napján két sima vereséget szenvedtek a váciak.

A Csongrádon megrendezett dupla forduló nyitómeccsét a hazaiak ellen vívták a mieink, és nem várt, csúnya vereséget szenvedtek: Csongrád – Váci VSE 22-11. A találkozó rémálomszerűen indult a váciak számára, hiszen az első negyedben az ellenfél 8 dobott góljára eggyel sem tudtak válaszolni. Így a folytatás edzőmeccs jelelget öltött és csak a mieink vereségének különbsége volt kérdéses. Góljaink közel felét – ötöt – Paupa Bálint dobta.

Az előző játéknapon legyőzött műegyetemisták ellen sem termett aztán babér a váciak számára: Váci VSE – MAFC 6-13. Itt is nyolc találat esett az első negyedben és csak kicsivel volt jobb a helyzet: a hat kapott gólra kettővel tudtunk válaszolni. A hátralévő három játékrész már szorosabb részeredményeket hozott. Ám mivel mindet egy-egy góllal elvesztette csapatunk, esély sem volt a pontszerzésre. Ezen az összecsapáson Paupa Bálint és Vogel Milan 2-2 találattal volt a váci gárda legeredményesebb góldobója.

A június 11-én Vácra tervezett záró játéknap előtt a Vác a négycsapatos csoport sereghajtó helyére esett vissza.

Feladó: Városháza

EU pályázatok