címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 28. | csütörtök
Gedeon és Johanna napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Bosszantó döntetlen az MTK ellen

Bosszantó döntetlen az MTK ellen

A romániai kupamérkőzés után újra hazai közönség előtt bizonyíthatott női kézilabda csapatunk. A száz néző befogadására alkalmas akadémiai csarnokban először került sor felnőtt élvonalbeli bajnokira, sajnos csalódást keltő eredménnyel.

A Praktiker-Vác hazai pályán kifejezetten jól, egy 4–0-s sorozattal kezdett az MTK ellen. A váci lányok az első félidőben többször növelték a különbséget, de a fővárosi kék-fehérek nem adták fel és a második játékrész elejére - a hullámzó hazai védekezés miatt - egyenlíteni tudtak.

A félidő derekára a kifejezetten durván játszó MTK pedig át is vette a vezetést, a váciak pedig futhattak az eredmény után – úgy tűnt, sikeresen. A hajrában már a váci lányok voltak lépéselőnyben, de a végjáték sajnos a fővárosiaké lett. A 23–23-as döntetlennel értékes pontot szerzett idegenben az MTK, míg Herbert Gábor tanítványai fájó ponttól estek el.

Női kézilabda NB I, 10. forduló: Praktiker-Vác – MTK Budapest 23-23 (13-10)

Vác, DKA-csarnok 100 néző. Vezette: Bócz László, Wiedemann Viktor
Praktiker-Vác: Pásztor Bettina – Diószegi Nikolett 2, Ballai Borbála 3 (1), Helembai Fanny 4, Kuczora Csenge 5, Marincsák Nikolett 5, Schatzl Natalie 2.
Csere: Bukovszky Anna (kapus), Kovalcsik Jázmin, Kurucz Aida 1, Ferenczy Fruzsina, Bánfai Kíra 1, Bencsik Dorka
Vezetőedző: Herbert Gábor

MTK, góldobók: Simon 6; Pál és Szabó K. 4-4; Juhász 2; Szabó L. 2 (1); Dakos, Mazák-Németh, Pelczéder, Román, Sallai,
Vezetőedző: Vágó Attila

Feladó: Városháza

EU pályázatok