címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 26. | péntek
Ervin napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

TISZTELT PARTNEREINK!

TISZTELT PARTNEREINK!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Vác Város Önkormányzat Képviselõ-testülete a következõ településrendezési és településképi rendeletmódosítási eljárások lefolytatását határozta el:

- A Törökhegyi u. – Mezõ u. sarok, volt Tungsram sporttelep 4224/2 hrsz.-ú ingatlanának lakóövezetbe sorolása;
- A Tízes Csemege 3198/2 hrsz.-ú ingatlana építési mutatóinak módosítása;
- Az Iskolavárosban létesítendõ Multifunkciós Sport- és Rendezvénycsarnok építési telkének kialakítása, a kapcsolódó településrész rendezése;
- A hatályos Helyi Építési Szabályzatnak a Településképi Rendelet megalkotását követõ jogharmonizációs célú módosítása.
- A fenti településrendezési eljárásokhoz kapcsolódóan a településképi eszközök módosítási eljárása;

A Város Honlapján a „Hírek” menüpontban a Településrendezési tervmódosítások” cím alatt, és ügyfélfogadási idõben a Polgármesteri Hivatal Fõépítési irodán (emelet 114/B ajtó) a következõ dokumentációk tekinthetõk meg:

- A Törökhegyi u. – Mezõ u. sarok, volt Tungsram sporttelep 4224/2 hrsz.-ú ingatlanának lakóövezetbe sorolására vonatkozó Telepítési Tanulmány
- A Tízes Csemege 3198/2 hrsz.-ú ingatlana építési mutatóinak módosítására vonatkozó Telepítési Tanulmány
- Az Iskolavárosban létesítendõ Multifunkciós Sport- és Rendezvénycsarnok építési telkének kialakítására, a kapcsolódó településrész rendezésére vonatkozóan körülhatárolt településrendezési terület térképe
- A hatályos Helyi Építési Szabályzatnak a Településképi Rendelet megalkotását követõ jogharmonizációs célú módosítására vonatkozó tervezete.

Kérjük Tisztelt Partnereinket, hogy módosítási elképzelésekkel kapcsolatos javaslataikat és észrevételeiket 2018. március 28-ig juttassák el az alábbiak szerint:
- e-mailben a foepitesz@varoshaza.vac.hu címre, vagy
- postán, illetve ügyfélfogadási idõben személyesen a Váci Polgármesteri Hivatal Fõépítészi Csoportjához.

A módosítási elképzelésekkel kapcsolatban a Madách Imre Mûvelõdési Központban 2018. március 19-én 17 órakor lakossági fórumot tartunk, melyen számítunk szíves megjelenésükre!

Tájékoztatjuk Tisztelt Partnereinket, hogy a volt Tungsram sporttelep 4224/2 hrsz.-ú ingatlanának lakóövezetbe sorolása kapcsán 2018. januártól benyújtott partnerségi észrevételek iktatásra kerültek.

Vác, 2018. február 23.

Tisztelettel:
Breczné Zsigmond Jolán sk.
fõépítész

Feladó: Városháza

EU pályázatok