címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 20. | szombat
Tivadar napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Újabb nyílt pályázatok kerültek kiírásra

Újabb nyílt pályázatok kerültek kiírásra

Ahogyan azt már korábban jelezte a városvezetés, a meghirdetett takarékos városüzemeltetés, a vállalkozásbarát prioritások megvalósítása érdekében az elõzõ közel egy évtized gyakorlattal szakítva, lényegesen több nyílt pályázat kerül kiírásra városunkban.

Mint azt Kiss Zsolt alpolgármestertõl, a Beszerzési Munkacsoport elnökétõl megtudtuk, az elmúlt napokban több, mint egy tucat, önkormányzati intézmények mûködtetésével összefüggõ nyílt pályázat került meghirdetésre. Így például az Idõsek Otthona és Klubja, illetve a Bölcsõdék és Fogyatékosok Intézménye élelmiszer, tisztítószer és gyógyszer beszerzési/szállítási feladatellátására jelentkezhetnek a vállalkozások. Ezeken kívül a Gazdasági Hivatal köztemetési feladatok elvégzésére keres nyílt pályázat útján vállalkozót.

Az alpolgármester hangsúlyozta: ennek a pályázati formának elõnye, hogy a kiírás lényegesen több piaci szereplõhöz jut el, tiszta verseny alakulhat ki, mely hatására csökkenhetnek az árak. A korábbi, meghívásos pályáztatással ellentétben a város mûködését biztosító beszerzéseknél a széles körben meghirdetett lehetõség a jövõben is rendszeres lehetõséget biztosít majd az ezen területeken mûködõ helyi érdeklõdõknek, ami segítheti a váci cégek fejlõdését.

A már az új prioritások figyelembevételével elindított pályázatokat a hivatalos önkormányzati weboldal (vac.hu) "Pályázatok" rovatában is megtalálják az érdeklõdõk.

Feladó: Városháza

EU pályázatok