címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 20. | szombat
Tivadar napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Körözött személyt fogtak a váci közterület-felügyelõk

Körözött személyt fogtak a váci közterület-felügyelõk

Országos körözés alatt álló személy találtak és adtak át szerdán késõ este az általuk értesített és a helyszínre érkezõ rendõrjárõrnek a váci közterület-felügyelet munkatársai.

Mint ismeretes, városunkban 24 órás szolgálatot látnak el a közterület rendjét, az ott tartózkodók általi magatartást ellenõrzõ felügyelõk. Szerdán este belvárosi körútjuk közben Mrena Gábor és Gresina Tibor a buszpályaudvar közelében, a magánparkoló melletti nyilvános illemhely mellett alvó emberre lettek figyelmesek. Vácon a járványhelyzet miatt különös figyelemmel kísérik a hajléktalan emberek mozgását és próbálnak segíteni a veszélyes élethelyzetük megnyugtató megoldásában.

Emiatt a két közterület-felügyelõ felébresztette a férfit, akit ittas állapota miatt is felszólították személyazonosságának igazolására. Az intézkedés során kiderült, hogy B. Mihály körözését az elõzõ napon rendelte el a Budapest Környéki Törvényszék. Ezért a közterület-felügyelet munkatársai értesítették a rendõrséget, majd az onnan érkezõ járõröknek átadták a keresett személyt.

Feladó: Városháza

EU pályázatok