címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 29. | péntek
Auguszta napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Szeretettel köszöntjük a szépkorú Fábián Zoltán Lajosnét

Szeretettel köszöntjük a szépkorú Fábián Zoltán Lajosnét

Kilencvenötödik születésnapja alkalmából köszöntötte az önkormányzat nevében otthonában Fábián Zoltán Lajosnét – Irénke nénit – Inotay Gergely alpolgármester és Hegyvári Ágnes, a Polgármesteri Hivatal munkatársa, akik átadták a miniszterelnöki üdvözlõ dokumentumot, illetve városunk ajándékát.

Irén néni két lányának egyikével, Ágnessel lakik Deákváron és a ház körül ma is aktívan segít a teendõk ellátásában. Korábban az újpesti OTP fiókban dolgozott, miután a váci kereskedelmi iskolában elvégezte tanulmányait. (Az alpolgármester egy újabb találkozót is megbeszélt vele, hogy megmutathassa egykori iskolájának mai épületét, illetve megismertesse a Városházát is az érdeklõdõ hölggyel.)

Irénke néni 65 évig élt boldog házasságban a 2012-ben elhunyt férjével. Négy unokája és hét dédunokája van és ma is figyeli a váci közéleti eseményeket. (Mint mondta, októberben képeslapot is küldött a megválasztott elsõ váci polgármester asszonynak, Matkovich Ilonának.)

Önkormányzatunk ezúton is még sok, egészségben és boldogságban eltöltött esztendõt kíván Fábián Zoltán Lajosné, Irén néninek!

Feladó: Városháza

EU pályázatok