címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 27. | szombat
Zita napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Az Emberi Kapcsolatok Bizottságának januári üléséről

Az Emberi Kapcsolatok Bizottságának januári üléséről

Az idei első, január utolsó napjára tervezett képviselő-testületi ülés előkészítése mellett mindhárom szakbizottság megtárgyalta és elfogadásra ajánlotta az önkormányzat 2024-re előterjesztett költségvetési tervét. Emellett néhány saját hatáskörben meghozott döntés is született a hét első három napján megtartott bizottsági tárgyalások során.

Az Emberi Kapcsolatok Bizottsága (EKB) Fehér Zsolt elnökletével kezdte a sort. Az ülés szomorú pillanatokkal indult, hiszen a jelenlévők egyperces csenddel emlékeztek a nemrég elhunyt háziorvosra, dr. Kiss Péterre.

Ezt követően bemutatkozott dr. Sóskuti-Varga Luce, aki dr. Bánhidi Péter praxisának feladatellátását segíti.

Saját feladat- és hatáskörében eljárva elfogadták a bizottság tagjai a Váci Humán Szolgáltató Központ szakmai programját, továbbá Szervezeti és Működési Szabályzatának (SzMSz) módosítását. Ugyancsak jóváhagyták a Madách Imre Művelődési, Kulturális és Szolgáltató Nonprofit Kft. SzMSz-ének változását, mivel a Pannónia Ház a Tragor Ignác Múzeumhoz került át működtetésre.

Az EKB az előterjesztésben található ütemezés szerint hagyta jóvá a váci önkormányzati óvodák nyári leállásának dátumait – ez képünkön látható. Az Egyebek napirendi pontban dr. Bánhidi Péter háziorvos (külsős bizottsági tag) ismertette a február 1-től megváltozó ügyeleti rendszer sajátosságait - a témában az Országos Mentőszolgálat hivatalos tájékoztatóját a január 18-i hírünkben olvashatják.

Feladó: Városháza

EU pályázatok