címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. május 2. | csütörtök
Zsigmond napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Eredmény-beszámoló Vác elmúlt négy évéről

Eredmény-beszámoló Vác elmúlt négy évéről

Megjelent és a közeli napokban minden ingatlanba eljut a váci önkormányzat 2020-2023 közötti felújításainak, fejlesztéseinek összefoglaló kiadványa.

A 24 oldalas, látványos fotókkal és informatív grafikákkal összeállított anyagban Matkovich Ilona polgármester foglalja össze nagy vonalakban az elmúlt évek feladatait. Mint írja, mivel a város a váci emberek adóforintjaiból is működik, ilyen beszámoló, számvetés kötelessége az önkormányzatnak.

Az „Épül, szépül, fejlődik szeretett városunk” címmel kiadott füzet különböző tematikai szempontból – útfejlesztések és -felújítások, városüzemeltetés, kultúra, szociális gondoskodás, közbiztonság, gyermekközpontú gondolkodás, sportváros – veszi számba összeg-, illetve felsorolásszerűen négy esztendő legjelentősebb projektjeit.

A váci embereket érintő legfontosabb területekre fordított összegek közül néhány jellemző tényszámmal összehasonlító ábra mutatja meg a jelenlegi és az ezt megelőző önkormányzati ciklus közötti különbségeket.

Az ingyenes kiadvány olvasói megtudhatják például
- mely terület az, melyre majdnem 6 milliárdot költött a város 4 év alatt?
- és mire fordított még ennél is 1 milliárddal többet?
- melyek voltak a legjelentősebb út- és járdafelújítások?
- hogyan nézett ki korábban és milyen a felújítás után a Rádi út?
- milyen fontos ingatlanfelújítások történtek 2020 óta?
- milyen fejlesztések bizonyították a városvezetés gyermekközpontúságát?

Keressék a postaládákban, az önkormányzat intézményeiben városunk eredmény-összefoglaló füzetét (elérhető mellékletünkben is a digitális változat), amelynek az oldalain található QR-kódok segítségével további grafikonokat, adatokat lehet elérni!

Feladó: Vác Város Önkormányzata

Csatolt dokumentumok:
eredmenybeszamolo.pdf

EU pályázatok