címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. május 9. | csütörtök
Gergely napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

A Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság májusi üléséről

A Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság májusi üléséről

A május 15-re tervezett képviselő-testületi ülés előkészítése érdekében e hét első három napján a szakbizottságok tartották meg az éves munkaterv szerinti tanácskozásuk aktuális ülését. Az alábbi összefoglalónkban a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság szerdán délelőtt megtartott tanácskozásáról adunk hírt.

Az ülésen a szokás szerint több ingatlangazdálkodást érintő témában született döntés, illetve javaslat a testület felé. Átruházott hatáskörben született határozat arról, hogy bérlőre lelhet a stadion büféje és a Telep u. – Naszály út sarkán régóta üresen álló faház.

Az önkormányzati tulajdonban lévő városi gazdasági társaságok előző évi pénzügyi beszámolói, illetve idei üzleti terveinek megtárgyalása után ezek az előterjesztések a plenáris ülésen kerülnek határozathozatalra.
Saját hatáskörű döntés született viszont arról, hogy a Deákvári főtér útfelújítását követően a város igyekszik megvédeni a nehézgépjárművektől az útburkolatot, ezért – a célforgalom kivételével – kitiltják a 12 tonnánál súlyosabb teherautókat.

A részletes döntések mellékletünkben.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

Csatolt dokumentumok:
gvbhirdmajus.pdf

EU pályázatok