címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 19. | péntek
Emma napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Nyílt pályázati felhívás büfé helyiség bérbeadására


A VÁCI SPORT KH. NONPROFIT KFT. bérbeadásra hirdeti a Sportcsarnokban található „büfé” helyiséget

Büfé feladata: magas színvonalon kiszolgálni a sportcsarnok hétköznapi tevékenységeit, rendezvényeit, az ide érkezõ sportolókat, vendégeknek, látogatókat.

Bérbeadás idõpontja: 2020. szeptember 01. – 2023. augusztus 31.

A büfé : 1 X 11 m2, zárható raktárhelyiség, pulttal ellátott rész szintén 11 m2, mely elõtt cc 45 m2 szabadtér található, mely be nem építhetõ.

Bérleti díj: minimum 150 000,- Ft/hó, (mely tartalmazza a rezsi költséget is) az e fölötti ajánlatok kerülnek értékelésre.
A bérleti díj minden év január 01-tõl az infláció mértékével emelkedik, elõször 2022. január 01.
Biztosíték (pályázati) 2 havi bérleti díj összege.

Büfé nyitvatartási ideje: a sportcsarnok mindenkori nyitvatartásához és rendezvényeihez igazodva, Bérlõ által vállalt munkarend szerint.

Pályázat leadásának határideje: 2020. augusztus 17. 12:00. A határidõn túl érkezõ pályázatokat azonnal érvénytelenítjük.

Pályázat benyújtásának módja: írásban, zárt borítékban a Váci Sport Kh. Nonprofit Kft. 2600 Vác, Ady Endre sétány 16. szám alatti telephelyére Nagy Magdolna gazdasági ügyintézõnek szükséges leadni.
A borítékon szíveskedjen feltüntetni: „Pályázat – Sportcsarnok Büfé bérbeadása. 2020.08.17. 14:00 óráig felbontani TILOS!”

Pályázat bontása: 2020.08.17. 14:00, melyen az ajánlattevõ megjelenésére számítunk. Helyszín: 2600 Vác, Ady Endre sétány 16. ügyvezetõi iroda.

Pályázati feltételek:
- A Váci Sport Kh. Nonprofit Kft. saját szervezésû programjainak támogatása a napi ellátás mellett;
- Pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, székhelyét, levelezési címét, email címét, tevékenységének megnevezését;
- Nyilatkozat arról, hogy a pályázati feltételeket elfogadja és a hatósági engedélyeket, tanúsítványokat, bizonyítványokat beszerzi;
- A büfé üzemeltetésére vonatkozó elképzeléseinek kifejtése, (kínálat, árak egyéb tervek) hangsúlyt fektetve az NBI-s és nemzetközi kézilabda mérkõzéseken kötelezõen elõírt nyitvatartásra, mikor mindkét oldalon szükséges büfét mûködtetni;
- Igazolni kell, hogy rendelkezik az elõírásoknak megfelelõ végzettséggel, vállalkozói igazolvánnyal vagy gazdasági társasága tevékenységi köre büfé üzemeltetésére jogosítja;
- Csatolni kell az egyéni vállalkozói igazolvány vagy hatályos cégkivonat, illetve más szerv esetében a nyilvántartásba vételt igazoló bírósági határozat másolatát, az aláírási címpéldányt;
- Mellékelni kell a pályázó nyilatkozatát arról, hogy a pályázónak az önkormányzattal szemben semmiféle tartozása nem áll fenn, valamint, hogy ellene nem folyik felszámolási – vagy csõdeljárás, nem áll csõdvédelem alatt, valamint nincs ellene végrehajtási eljárás. Amennyiben a Pályázó nem szerepel köztartozásmentes adózói adatbázisban (errõl nyilatkozat szükséges) csatolja a NAV köztartozásmentességre vonatkozó igazolást;
- A Váci Sport Kh. Nonprofit Kft. a beépített bútorain és eszközein kívül , minden más eszköz, tároló beszerzése a Bérlõ kötelezettsége és költsége, ami a bérleti díjba nem számít bele.

A pályázaton az indulhat, akinek a benyújtott anyaga a kiírásnak megfelel.

A Büfé megtekinthetõ a sportcsarnok nyitvatartási idejében, munkanapokon, munkaidõben, elõre egyeztetett idõpontban.

Döntési szempontok:
- bérleti díj ajánlata
- üzemeltetésre vonatkozó elképzelések
- elõny a váci telephely

Pályáztató kiköti, hogy nem köteles a legkedvezõbb árat benyújtó ajánlattevõvel megkötni a szerzõdést.
Pályáztató fenntartja a jogot a pályázat indoklás nélküli visszavonására, illetve eredménytelennek nyilvánítására.
Ajánlattevõ az ajánlatához az elbírálástól számított 30 napig kötve marad.
A szerzõdés várhatóan az eredményhirdetéstõl számított 30 napon belül megkötésre kerül.
Felmerülõ kérdéseket kizárólag írásban, legkésõbb a pályázati határidõ lejártának napját megelõzõ 5. munkanapon 10.00 óráig a zabo.edina@vacholding.hu e-mail címre lehet benyújtani. Ettõl eltérõ módon vagy határidõ után benyújtott kérdéseket nem köteles a Pályáztató megválaszolni.
A kérdések 3 munkanapon belül, de legkésõbb a pályázati határidõ lejártának napját megelõzõ munkanapon belül kerülnek megválaszolásra. A megválaszolt kérdések a kérdezõ felfedése nélkül kerülnek közzétételre a www.vacholding.hu honlapon. A kiegészítõ tájékoztatások figyelemmel kísérése Pályázó felelõssége.
Pályáztató hiánypótlást biztosít a formai hiányosságokra. Pályáztató által kiírt hiánypótlási felhívásban korábban megjelölt hiány a késõbbi hiánypótlás során már nem pótolható. Hiánypótlás során pályázó ajánlati árát nem módosíthatja.

Jelen beszerzés nem tartozik a Közbeszerzési törvény (2015. évi CXLIII. törv.) hatálya alá.

A pályázati felhívás teljes szövege a csatolt dokumentumban olvasható.

Feladó: Városháza

Csatolt dokumentumok:
Palyazati felhivas tervezes csarnok bufe.pdf

EU pályázatok