címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 28. | csütörtök
Gedeon és Johanna napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Unokázós csalót keresünk!

Unokázós csalót keresünk!

A Váci Rendõrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Váci Rendõrkapitányságon indult eljárás 13100/616/2019. bûnügyi számon csalás bûntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint 2019. április 12-én este ismeretlen személy vezetékes telefonján felhívta a sértettet, majd magát mentõsnek kiadva arról tájékoztatta, hogy a sértett fia balesetet szenvedett, anyagi kárt és személyi sérülést okozott, amivel kapcsolatban nagyobb összegû készpénzt követelnek tõle más személyek. A sértett elhitte a hazugságot, majd mintegy kétmillió forint értékben készpénzt és ékszereket készített össze, amit a házához érkezõ ismeretlen nõnek átadott.

A készpénzt és az ékszereket átvevõ nõrõl, valamint az eltulajdonított ékszerekrõl grafika készült.

A váci rendõrök kérik, hogy aki a képen látható személyt, illetve az ékszereket felismeri vagy a bûncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidõben személyesen a Váci Rendõrkapitányságon (Vác, Zrínyi utca 7. szám) illetve névtelensége megõrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység irányítási központját a 06-01/236-2883-as telefonszámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, továbbá tegyen bejelentést a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Feladó: Váci Rendõrkapitányság

EU pályázatok