címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 26. | péntek
Ervin napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

A Polgármester válaszol

A Polgármester válaszol

A folyamatosan bõvülõ információs lehetõséget biztosító hivatalos városi weboldal új interaktív lehetõséget kínál a polgárok számára: egy frissen bevezetett rovat segítségével az érdeklõdõk kérdéseket tehetnek fel Vác polgármesterének.
A www.vac.hu címen elérhetõ honlap Fõoldalának jobb oldali bannersora a POLGÁRMESTER VÁLASZOL rovat elérhetõségével indul. A felsõ képünkön bejelölt részre kattintva láthatóvá válik az az ûrlap (alsó képünkön), amely kitöltésével bárki kérdéssel fordulhat Fördõs Attila polgármesterhez. Ezáltal folyamatosan nyitott kérdezési lehetõség áll rendelkezésre bármilyen szabadon választott témában.
A kérdés elküldéséhez a csillaggal megjelölt részeket kell kötelezõen kitölteni. Így meg kell adni a kérdezõ nevét és email-címét, a kérdés tárgyát, illetve részletesen ki lehet bontani a válaszra váró felvetést, észrevételt, javaslatot, vagy kérdést. Szükséges egy minden alkalommal változó ellenõrzõ kód (captcha) bemásolása is.
Az interaktív folyamat a megadott email-cím megerõsítésével folytatódik, amelyet követõen a kérdés felkerül a honlapra és továbbításra kerül. A polgármester válasza szintén felkerül a nyilvános felületre, egyúttal elektronikus levélként is megkapja azt a kérdezõ.

Feladó: Váci Városimázs Kft.

Email: estv@estv.hu

EU pályázatok