címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 26. | péntek
Ervin napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Megpróbálja megtéveszteni a váciakat Kiss Zsolt MSZP-s képviselõ

Megpróbálja megtéveszteni a váciakat Kiss Zsolt MSZP-s képviselõ

A szeptember elején indított szociális fûtési támogatásra még lehet jelentkezni a hónap végéig. Több vácinak jut az önkormányzat támogatásából a fûtésszezonra. Már nem csak tûzifára, hanem gáz vagy távfûtés támogatásra is lehet jelentkezni, errõl korábban a városvezetés, illetve a testület döntött.

Idén már nem csak tûzifára lehet szociális támogatást igényelni, hanem gáz vagy távfûtés támogatást is igényelhetnek a szociálisan rászorultak a város önkormányzatánál. Az igényeket a Váci Polgármesteri Hivatal Intézményfelügyeleti és Humán Osztályánál kell benyújtani. Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy bár több fórumon megjelentek a támogatással kapcsolatosan téves információk, az igényeket - a korábbiakhoz hasonlóan - továbbra is az önkormányzatnál lehet jelezni. A szociális támogatásról szóló kiírás megtalálható a vac.hu honlapon. Kérjük, hogy a támogatással kapcsolatos kérdés esetén hívják Mohácsiné Dim Ritát, a +3627513444-es telefonszámon.

A kérelemhez szükséges adatlap a mellékletben elérhetõ.

A Kiss Zsolt MSZP-s önkormányzati képviselõ által - korábban kiadott - tájékoztatás több pontban is félrevezetõ. A képviselõ elvtelenül próbálja az önkormányzat által biztosított lehetõséget saját és pártja érdemeként feltüntetni.

Feladó: Városháza

Csatolt dokumentumok:
Futesi_tamogatas.pdf

EU pályázatok