címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 26. | péntek
Ervin napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Útburkolati jelek javítása - egyszerre több helyszínen

Útburkolati jelek javítása - egyszerre több helyszínen

Az önkormányzat az elmúlt néhány napban több helyen is kijavíttatta a már elkopott biztonsági útburkolati jeleket, illetve itt-ott új jelzések is az aszfaltra kerültek.
A fõmérnökség koordinálja ezt a fontos és folyamatos feladatot, az ütemezés kérdésében pedig a lakosságtól kapott jelzések is döntõ szerepet játszanak.
Mint azt bizonyára sokan látták már, az elmúlt néhány napban megújultak az útburkolati jelek a Földváry téren, a Zöldfa utcai játszótér elõtti szakaszon, a bíróság épületénél, a Szent Miklós tér és a Hattyú utca találkozásánál - a beruházások költsége megközelíti a félmillió forintot.
- Nincs az a pénz, amit ne tudnánk erre a feladatra fordítani, ütemezni kell a munkákat, de az önkormányzat tisztában van vele, hogy ez egy kiemelten fontos közügy, tehát ennek megfelelõen tervezzük a kisebb-nagyobb beruházásokat - mondta Fördõs Attila polgármester a szerdán a Zöldfa utcai játszótérnél tartott sajtótájékoztatón.
Steidl Levente, a körzet képviselõje köszönetet mondott az új- illetve felújított felfestésekért, mint fogalmazott, ez az intézkedés létfontosságú volt annak érdekében, hogy - programjának megfelelõen - minél biztonságosabb lehessen a ki-bejárás a népszerû Zöldfa utcai játszótéren.

Feladó: Ribáry Zoltán

EU pályázatok