címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 28. | csütörtök
Gedeon és Johanna napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Már várják a nevezéseket a "Virágos Vácért" környezetszépítõ versenyre

Már várják a nevezéseket a

Immár másfél évtizedes hagyománya van a "Virágos Vácért" közösségi környezetszépítõ versenynek, melyet az idén tizenhatodik alkalommal hirdetnek meg a szervezõk.

A Virágos Vác Verseny idén két új kategóriával bõvült, ennek jelentkezési feltételei olvashatóak a jelentkezési lap utáni oldalon.

A jelentkezési lapok átvehetõek a Polgármesteri Hivatal portáján, illetve letölthetõ és kinyomtatható az alábbi csatolt dokumentumban és a Váci Városfejlesztõ Kft. honlapjáról.

Fontos tudnivaló, hogy a jelentkezési határidõ február 12. (hétfõ) 18 óra.

A kiírásra a hagyományokhoz híven ezúttal is három kategóriában - kertes házak; lakásszövetkezetek, társasházak, lépcsõházak; intézmények és cégek - lehet nevezni.

Az önkormányzat és a Váci Városfejlesztõ Kft. biztosította palántákat májusban vehetik át a verseny résztvevõi.

- A verseny életre hívását az a gondolat sugallta, hogy a város ösztönözze a lakosságot közvetlen környezetük és ezzel együtt az egész város virágos szépítésére. Az elmúlt másfél évtized tapasztalatai alapján évrõl évre nagyon sokan beneveznek. Számos résztvevõ rendszeresen csatlakozik a programhoz, többen a kezdetektõl fogva minden esztendõben részt vesznek a mozgalomban, és örömünkre mindig vannak új jelentkezõk is - mondta Mezei Helga fõkertész, a verseny fõszervezõje.

A virágosztás tehát májusban esedékes, a zsûri tagjai augusztus és szeptember során szemlézik az eredményt, az õsz közepe táján rendezendõ ünnepélyes díjkiosztáson pedig minden kategóriában számos oklevél, "Virágos Vác - Virágos Ház" tábla talál gazdára.

További információ a 30/583-2805-ös telefonszámon kérhetõ.

Feladó: Városháza

Csatolt dokumentumok:
JELENTKEZESI_LAP_2018_.pdf

EU pályázatok