címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 29. | péntek
Auguszta napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Polgármesteri köszönet a Szociális Munka Napján

Polgármesteri köszönet a Szociális Munka Napján

Tisztelt Szociális Szférában Dolgozók!

Engedjék meg, hogy a Szociális Munka Napján ezúton is nagy szeretettel és hálával köszöntsem városunk minden olyan munkatársát, akik a váci emberek mindennapi szociális problémáival hivatásszerûen találkoznak, azok enyhítésén, megoldásán fáradozva munkálkodnak lelkiismeretes tevékenységükkel.

Hagyományosan ezen köszöntésnek egy megható, köszönettel teli ünnepségen kellene megtörténnie, ám sajnos – és ezzel talán leginkább az egészségügyben és a szociális területeken dolgozók találkoznak nap mint nap – a koronavírus megakadályozza a közös találkozást, a közvetlen köszöntést.

Különösen fájó, hogy most nincs lehetõségem azoknak személyesen megköszönni munkájukat, akik a mindennapokban támaszai a valamilyen okból elesett, szociális hátrányban lévõ embereknek. De kérem, higgyék el: minden érintett rászoruló váci nevében fejezem ki hálámat odaadó áldozatkészségükért, fáradtságot nem ismerõ, humánus hozzáállásukért.

KÖSZÖNÖM!

És különösen köszönöm most azoknak a munkáját, akik kiérdemelve az emberek háláját, eddigi munkájuk elismeréseként városi kitüntetésben részesülnek.

„Vác Város Szociális Munkáért” kitüntetõ címben részesül: Tóth Zoltánné, Vác Város Önkormányzat Bölcsõdék és Fogyatékosok Intézményének élelmezés vezetõje.

Áldozatos munkája elismeréseként oklevélben részesül:
Dornai Edit, Vác Város Önkormányzat Bölcsõdék és Fogyatékosok Intézményének Szegfû utcai Bölcsõde kisgyermeknevelõje;

Kovács Istvánné, Vác Város Önkormányzat Bölcsõdék és Fogyatékosok Intézményének Fejlesztõ Napközi Otthon vezetõje;

Tenczel Ferencné, Vác Város Önkormányzat Bölcsõdék és Fogyatékosok Intézményének Baba utcai Bölcsõde és Speciális Csoport vezetõje;

Déri Ditta, a Váci Család- és Gyermekjóléti Központ családsegítõje;

Sigray-Szabó Mónika, a Váci Család- és Gyermekjóléti Központ mediátora;

Papp Livia, a Váci Család- és Gyermekjóléti Központ óvodai-iskolai szociális segítõje;

Özv. Lakatos Gézáné, Vác Város Önkormányzat Szociális Szolgáltatások Háza, Hajléktalanok Átmeneti Szállása munkatársa.

Minden díjazottnak gratulálok és a szociális szféra minden dolgozójával egyetemben további jó egészséget és eredményes munkát kívánok.

Matkovich Ilona polgármester

Feladó: Városháza

EU pályázatok