címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 29. | hétfő
Péter napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Asztalitenisz - Csupán két megnyert meccs

Asztalitenisz - Csupán két megnyert meccs

Súlyos vereséget szenvedtek a váci pingpongosok a másodosztályú csapatbajnokság 5. fordulójában: Budaörs SC - Váci Reménység 16:2.
Két nyeretlen csapat találkozott vasárnap Budaörsön abban a reményben, hogy megszerzi elsõ csapatgyõzelmét az NB I-es pontvadászat Nyugati csoportjában. Sajnos ez a hazaiaknak sikerült, méghozzá megsemmisítõ arányban.
A két páros találkozó után még 1:1-re álltak a csapatok, mivel a váci duó Holhos Tamás-Jóna András összetételben nyerni tudott. Ám a folytatásban az egyénik során sorra szenvedtek vereséget a mieink. Klucsár Péter és Némann Dávid a párosuk mellett minden egyénit is elvesztett és Jóna András sem tudott nyerni. Így Holhos Tamás egyetlen sikere azt jelentette, hogy csapatunk 16:2-es csúnya vereséget könyvelhetett el. A budaörsiek ráadásul a gyõztes partik felét játszmavesztés nélkül érték el.
A Váci Reménység így továbbra is pont nélkül szerénykedik a csoport végén. Legközelebbi ellenfele pedig a másik sereghajtó gárda, a székesfehérvári Szondi SE csapata lesz november közepén.

Feladó: Hírszerkesztõ

Email: estv@estv.hu

EU pályázatok