címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. május 5. | vasárnap
Györgyi napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Alakuló kézilabda keret, sikeres evezõsök


Az elsõ osztályú férfi kézilabda-bajnokság hatodik helyén záró Váci KSE vezetése már jóval a véghajrá elõtt megkezdte a jövõ szezon játékoskeretének kialakítását.
A játékosokkal való megegyezést befolyásolta az õsszel hatályba lépõ légiós-létszám szabályozás.
Az egyesület igyekezett a lehetõségekhez képest együtt tartani a hatodik helyezett csapatot, de nyilván céljaik között szerepel, hogy elõrelépjenek, ehhez pedig új csapattagokra is szükség lehet.
A klub a már igazolt játékosai közül eddig a következõkkel hosszabbított szerzõdést: Vitáris Norbert (kapus), Milan Popovics, Császár Ferenc (balszélsõk), Darko Pavlovics (balátlövõ), Lendvay Péter (irányító), Bartók Donát (jobbátlövõ), Marko Vasics (jobbszélsõ), Tyiskov Mihály és Munkácsi Robin (beállók).

Az evezõs sportágban kiemelkedõ rangú esemény a bledi (Szlovénia) nemzetközi verseny. Az idei megmérettetés már a hatvanegyedik volt a sorban. A viadalon szép sikereket értek el - válogatott egységekben - a Vác Városi Evezõs Club sportolói.
A felnõtt férfi kétpárevezõs versenyszámban a VVEC két sportolója, Ács Kristóf és Kovács Kornél mindkét napon elsõ helyezést ért el. A felnõtt könnyûsúlyú kétpárevezõs versenyszámban szintén kétszeres gyõztes lett a Csiszár Péter (VVEC) és Szlovák Bence (Csepel).

Feladó: Városháza

EU pályázatok