Vác.hu
  

Hírek

Dátum:

Típus:

Kulcsszó:

 

Sport [2021. április 7., szerda]

Kézilabda – Verejtékkel kivívott infarktusos győzelem

Megkezdte az utolsó nyolcmeccses bajnoki sorozatát NB I-es kézilabda együttesünk. A hétközi fordulóban a mieink a várt nehéz harc árán, de folytatták győzelmi sorozatukat: Kisvárda – Váci NKSE 30-31 (17-18).

A meccset remekül – 3 perc alatt 3 góllal – nyitották a mieink kapott találat nélkül. Az így megszerzett előny az első 10 perc végére is megmaradt (4-7). Az első nyolc váci gólt hat különböző játékosunk szerezte, ám emberelőnyben kétszer is gólt kapott csapatunk (13. perc: 7-8).

Ezt követően emberhátrányban is kétszer zörgött a váci háló és a 18. percben 11-11-nél egyenlítettek a hazaiak. Amikor aztán a zsinórban dobott negyedik találatukkal átvették a vezetést, jött az első Szilágyi-időkérés. Ez sikeresnek bizonyult, mert újra háromgólos előnyt szorgoskodtunk össze (24. perc: 13-16). Ez a hazai edzőt késztette időkérésre. Sajnos, ez is bevált, mert a gólzáporos első félidő végére lefaragták egy találatra a hátrányukat.

A szünetet követően előbb elmentünk kettővel, ám 20-20-nál ismét egál volt az állás. Újra a váciak szereztek előnyt, ám védekezésünk enyhén szólva is gyenge volt. Gólra gól volt a válasz, a kapusok sem voltak a helyzet magaslatán. Sajnos, ma a szélsőink tőlük szokatlan módon bizonytalanul használták ki a helyzeteiket.

Sokat segített volna, ha ezen a meccsen is jön egy, a második félidő közepén aktuális párperces váci henger. Ám erről szó sem volt, a záró 10 perce 27-27-es döntetlennel mentek a csapatok. Ez aztán kölcsönösen elrontott akciókkal indult. Hiába szerzett minimális fórt a VNKSE, mindig egyenlítettek a hazaiak (55. perc: 28-28).

A vége előtt 5 perccel váci időkérés következett. Döntetlennél 2 perccel a zárás előtt Aron Andrea hálózörgetésével 29-30 lett az állás. Hosszú váci akció végén hetest dobhattunk, amit Szabó Laura értékesített. Sajnos, hamar gólt kaptunk, negyvenöt másodperc még maradt a végső sípszóig… De aztán csak vége lett!

Összegezve: egy előre gondolt, verítékes és a végletekig kiélezett küzdelemben szinte végig minimális váci vezetéssel telt a 60 perc. Csapatunk ezúttal is remekül harcolt és egységes volt. (Ez utóbbi most azt is jelzi, hogy – talán Lakatos Rita kivételével – ma nem akadt igazán kiemelkedő teljesítmény.) És, ha valamikor, akkor a kisvárdai meccs kapcsán lehet azt mondani: a lényeg a két pont!

Váci gólszerzők: Lakatos Rita 6; Diószegi Nikolett és Sanja Radoszavljevics 5-5; Szabó Laura 5 (3); Hámori Konszuéla, Helembai Fanny és Kácsor Gréta 3-3; Aron Andrea 1.

Most a válogatott világbajnoki selejtezői miatt bajnoki szünet következik. A pontvadászat során legközelebb április 24-én szombaton este hattól a sereghajtó Békéscsaba látogat Vácra. Azonban ezen a héten még egy fellépése lesz a mieinknek: szombaton 18 órától a Fradi elleni kupameccs tétje a négyes döntőbe jutás.

Feladó: Városháza

Sport [2021. április 4., vasárnap]

Labdarúgás – Tavaszi feltámadás? FRISSÍTVE!

A húsvétvasárnap lejátszott váci érdekeltségű NB III-as meccs kérdése az volt: vajon mutatja-e a feltámadás jeleit a továbbra is igen veszélyes tabellapozícióban található Csank-gárda. Nos, az idegenbeli összecsapás azt mutatta, hogy a mieink javuló formában vannak és talán el tudnak majd távolodni a kiesőzónától: Dabas-Gyón – Vác FC 1-2 (0-2).

Az előző hetekhez hasonlóan ezúttal is foghíjas volt a váciak játékoskerete, többen hiányoztak sérülés és betegség miatt. Remény adott, hogy a csapat kétségkívül legjobbja, Halasi Péter letöltötte eltiltását és elfoglalhatta helyét a kapuban. A két dabasi legénység közül a gyengébb hazaiak az eddigi 26 meccsükön 11 ponttal szereztek többet a mieinknél és a középmezőny élén, a 8. helyről várták az összecsapást.

Mint ismeretes, a Vác a játéknap előtt a Közép csoport 15. helyén állt, utána már mind az 5 együttes kieső pozícióban volt. (A három csoport legrosszabb 15. helyezettje is búcsúzhat a harmadosztálytól. A forduló előtt ez a váciaknál 2 ponttal szerényebb gyűjtést abszolváló, alig kétezres kisközség, Tállya gárdája volt a Keleti csoportból.)

A mai bajnokin szervezett, okos játékkal kezdett csapatunk. A biztonságos játékstílushoz hozzátartozott, hogy a megszerzett labdákat megbecsülték a mieink, így meg tudták fékezni a gyors gólszerzésre aspiráló vendéglátókat, Sőt, még negyedóra sem telt el a találkozóból, amikor Szalánszki Gergő révén a vezetést is megszerezte a Vác, 0-1.
A folytatásban persze, igyekezett minél előbb egyenlíteni a hazai legénység, de támadásaikat jól szűrték meg a váciak. A gyors kontrák ráadásul magukban hordozták az újabb gólunkat, melyet a 34. percben Sóron Tibor hálózörgetése be is igazolt, 0-2. Az első játékrész így megérdemelt vendégvezetéssel zárult.

Ahogyan várni lehetett, a folytatásban a hazaiak nagy elánnal próbáltak szépíteni. Ez 7 perc elteltével 11-esből sikerült is nekik, 1-2. Ezt követően már csak az maradt a kérdés, hogy a mieink koncentrált védőmunkája ellenáll-e a meg-megújuló dabasi akcióknak. Szerencsére ellenfelünk a sikertelen támadások után egyre idegesebb lett, pontatlanságaikat jól használta ki együttesünk. Az izgalmas hajrában is sikerült megtartani a minimális előnyt. És, hogy mennyire fontos volt Halasi Péter visszatérése a kapunkba, bizonyítja, hogy hálóőrünk pár perccel a vége előtt büntetővédésével oroszlánrészt vállalt a győzelemből.

A Vác ezzel nagyon fontos három pontot rabolt az esélyesebb gárda otthonából és egy helyet javítva fellépett a tabella 14. helyére.

A mieink legközelebbi bajnokijára a sorsolás szerint április 11-én vasárnap fél öttől a 25 pontjával kieső helyet elfoglaló Körösladány ellen kerül(ne) sor a váci stadionban. A bizonytalanságot az adja, hogy a vendégek mai bajnokija a csapatnál felbukkanó vírus miatt elmaradt.

FRISSÍTÉS!
Amint várható volt, a körösladányi csapatnál felbukkanó vírusfertőzés kihatással van a tervezett vasárnapi váci bajnokira is. A találkozót az MLSZ közleménye szerint május 5. szerda 17.30-as kezdéssel pótolják.

Feladó: Városháza

Sport [2021. április 3., szombat]

Kézilabda – Most az első félidőt is megnyertük

A végső bajnoki helyezés szempontjából is fontos mérkőzésen fogadta ma a váci sportcsarnokban az egyik legnagyobb riválisát élvonalbeli kézilabda együttesünk: Váci NKSE – Motherson- Mosonmagyaróvári KC 30-27 (14-11).

Ijesztően indult a találkozó, mert az első percekben a vendégek nagyon pattogós, koncentrált védekezése ellen igen nehezen találták a mieink az utat a kapuig. Az első hazai hálózörgetésre 7 percet kellett várni. Szerencsére a mieink védőmunkájára sem lehetett panasz, így bizony elég gólszegény lett az első 10 perc.

Kétgólos mosoni fór után kaptak lábra a mieink támadásban, igaz, csak a szélsőinknek sikerült gólokat dobni egy ideig. Fontos mozzanat volt, amikor a Hámori Konszuéla elleni fejre ütést piros lappal büntették a játékvezetők: a vendégek gólérzékeny átlövője, Simona Szarková ülhetett fel a lelátóra.

Érdekes volt a váci góltermés összetétele az első játékrészben. Az első nyolc találatunk közül hat született szélről, egy pedig hetesből. Csupán egy Kácsor-gól színesítette a repertoárt. Majd jött a váltás és Szabó Laura keserítette rendre a vendégek hálóőrét góljaival.

A második játékrész hasonlóan indult, mint az első: most is percekig nem sikerült akciógólt szereznie a váci csapatnak. Az első 10 percben inkább a vendégek akarata dominál, szerencsére csak egy gólt faragtak a félidei hátrányukból. Aztán a jócskán megszaporodó mosoni bakimennyiséget remekül kihasznált a VNKSE. A 40. és az 50. perc között a megszerzett labdákkal kontrázva 18-16-ról 27-19 lett az állás. Ez már megnyugtató előny volt.

A záró percekben a mieink koncentráltsága csökkent, így az előny is. De a győzelmet nem fenyegette semmi, sőt, az egymás elleni összevetésben is már a váciak állnak jobban.

Váci góldobók: Sanja Radoszavljevics 10; Szabó Laura 8 (4); Diószegi Nikolett és Helembai Fanny 4-4; Kácsor Gréta 2; Aron Andrea és Hámori Konszuéla 1-1.

Szilágyi Zoltán: – Büszke vagyok erre a győzelemre, mert egy feszült hangulatú mérkőzésen a jó erőkből álló közvetlen riválisunk ellen sikerült nyerni. Jól, időnként remekül védekeztünk és a második félidő közepén a megszerzett labdákkal komoly előnyt harcoltunk ki. A hajrában már kevésbé koncentráltunk és ezt a szokása szerint végig kiválóan küzdő mosoniak jól használták ki hátrányuk csökkentésére.

A mieink éppen egy sorozatmeccses időszakban vannak. Legközelebb szerdán este hatkor Kisvárdára látogatnak, majd április 10-én szombaton a Magyar Kupa négyes döntőjébe jutásért szintén 18 órakor fogadják a Fradit.

Fotó: Kovacsics József

Feladó: Városháza

Sport [2021. március 29., hétfő]

Asztalitenisz – Oktattak az egyetemisták

Nem várt súlyos vereséget szenvedtek a váci asztaliteniszezők a harmadosztályú csapatbajnokság 14. fordulójában: Miskolci EAFC – Váci Reménység 15:3.

Az előző fordulóban aratott szép győzelem után hiába volt a remény, hogy a Reménység az egyik hasonló mutatóval rendelkező rivális ellen is folytatja menetelését, a miskolci találkozón hamar eldőlt, hogy erre nincs esély. Már a két páros mérkőzés is rosszul sikerült, mivel nem csak a Sági Bence, Lovas Péter duónk, hanem a korábban szép győzelmeket arató Klucsár Péter, Lovas Dániel páros is kikapott.

A folytatás aztán valóságos vesszőfutás volt a mieink számára. Klucsár Péter ugyan 50%-os eredményességgel zárt, ám rajta kívül csupán Lovas Dániel tudott egyetlen mérkőzést megnyerni.

A váciak a következő két fordulóban szabadnaposak lesznek, legközelebb a tervek szerint csak május elsején állnak az asztalokhoz, amikor a gödöllőiek második csapatát fogadják.

Feladó: Városháza

Sport [2021. március 28., vasárnap]

Kézilabda - Egy taktikai váltás hozta meg az elvárt győzelmet

Pont egyhónapos szünet után lépett ismét hazai környezetben pályára a bajnoki pontokért az élvonalbeli váci kézilabda együttes. A tabella utolsó harmadában található fehérváriak ellen közel 10 perc remeklés elegendőnek bizonyult a győzelemhez: Váci NKSE – Alba Fehérvár KC 34-27 (14-15).

A találkozót egyperces gyászszünet előzte meg: a jelenlévők többek között a nemrég elhunyt Ambrus Tiborra emlékeztek.

A meccs elején csak a vendégek alkalmaztak cserét védekezés és támadás között, és náluk végül minden benevezett játékos pályára is lépett a 60 perc során. A mieink csínján bántak a játékos variálással, többen végigpadozták a találkozót. Elég dekoncentráltan indították a váciak a játékot, rendre 1-2 találattal az elég hosszú támadásokat vezető vendégek álltak jobban. Mindkét oldalon láthattunk pár kapusbravúrt, igaz, bőven volt hiba is a csapatok produkciójában. Átmenetileg sikerült átvennünk a vezetést (19. perc: 10-9), ám a sorozatos fehérvári emberelőnyök és hetesek jóvoltából csak szaladtunk az eredmény után.

A folytatásban egy ideig a vendégek vezettek, mivel felváltva estek a gólok. Tőlünk Lakatos Rita és Helembai Fanny rongálta leginkább a hálót. Miután végre a vendégektől is kénytelenek volt páran kiállítás miatt pihenni, a 47. percben 25-24-re átvette a vezetést a VNKSE.
Ekkor időt kértek a vendégek – majd teljesen szétesett a játékuk Ennek alapos oka volt, hogy a váciak áttértek a nyitott védekezésre. A látványosan fáradó Alba innentől sorozatban eladta a labdát, a hazaiak pedig köszönték szépen és rendre gyors lerohanásos gólokat lőttek. A 48. perctől az 55. percig minden minutumban egyet. Azaz: egy 7-0-s sorozattal – melyben Sanja Radoszavljevics fickándozott leginkább – döntötték el a pontok sorsát.

Összességében a végeredmény különbsége erősen túlzó és egyáltalán nem tükrözi a meccs háromnegyedének a képét. Ugyanakkor az mindenképpen dicséretes, hogy döcögős játékkal is fel tudta csapatunk őrölni az ellenfelet.

Váci góldobók: Sanja Radoszavljevics 9; Lakatos Rita 6; Helembai Fanny 5; Hámori Konszuéla 4, Kácsor Gréta és Szabó Laura 3-3; Aron Andrea és Diószegi Nikolett 2-2.

Szilágyi Zoltán: – Az előre várt nagy csatára késztetett minket a jó erőkből álló és jó kézilabdát játszó fehérvári együttes. Támadójátékunk megfelelő volt ugyan, de 45 percig védekezésben rendre lemaradtunk az ellenfél játékosairól, A hajrában bevált a nyitott védekezésünk, labdákat tudtunk szerezni és könnyű gólokkal magabiztos különbséggel megérdemelten nyertünk.

A Váci NKSE legközelebb ismét itthon lép pályára az NB I-ben: április 3-án szombaton 14.05-kor az egyik legnagyobb rivális, a Mosonmagyaróvár érkezik a váci sportcsarnokba.

Fotó Kovacsics József

Feladó: Városháza

Sport [2021. március 27., szombat]

Labdarúgás - Most a hazai gyep sem segített

Négy napon belül másodszor fogadhatta ellenfelét a harmadosztályú focibajnokság pontvadászatában a váci gárda. A szerdai győzelem után ezúttal pont nélkül maradt csapatunk: Vác FC – ESMTK 1-2 (0-1).

Az őszi fordulatos döntetlent követően ma már 10 pont és 7 hely választotta el a csapatokat a tabellán egymástól, ám az erzsébetiek a remek idei rajt után az elmúlt két meccsükön sima vereséget szenvedtek. A Vác pedig – miután évekig nem rendezhetett bajnokit a váci stadionban – ezen a héten már második alkalommal játszhatott az évek óta zajló(?) felújítás dacára is elkeserítő állapotú létesítményben.

Csapatunkból a korábbi sérültek mellé csatlakozott Rusvay Gergely is, ráadásul sárgalapok miatt pihennie kellett a korábban már védéseivel pontok sorát hozó Halasi Péter kapusnak is.

A mai mérkőzés – melyet játékvezető hölgy, Molnár Réka irányított – elején úgy tűnt, mindkét együttes levonta az őszi gólzáporos (3-3) mérkőzés tanulságait és óvatos, biztonságra törekvő játékkal inkább a pálya középső harmadában vívtak kevésbé szórakoztató test-test elleni küzdelmet. Már majdnem lepergett a játékidő harmada, amikor sajnos a váci háló zörgött először a találkozón, 0-1. A szünetig aztán a váci próbálkozások ellenére nem változott az állás.

A fordulást követően az első negyedóra végén pörögtek fel az események. Az 57. percben megduplázták ugyan előnyüket az Erzsébeti Spartacus Munkás Testedző Kör focistái (0-2), de szerencsére szinte a középkezdésből Gergely Péter szépíteni tudott (1-2).

A gyors gólváltás azt sejtette, hogy nem ez lesz a végeredmény, ám sajnos a hátralévő félórában már nem változott az állás. A mieink próbáltak ugyan folyamatos nyomást gyakorolni az egyre inkább a védekezésre figyelő vendégekre, de sem felépített akciókból, sem pontrúgásokból nem sikerült a kapuba találni.

A Vác FC a lejátszott 26 bajnokiján eddig 29 pontot gyűjtött be a maximális 78-ból. Ezzel jelenleg a táblázat 15., még éppen bennmaradó helyét foglalja el. Legközelebb április 4-én vasárnap a gyengébbik dabasi együttes vendége lesz a Csank-legénység.

Feladó: Városháza

Sport [2021. március 24., szerda]

Labdarúgás - Otthon, édes otthon

Igaz, hogy az egyik fix kiesőjelölt ellen, de győzelemmel vette a hosszú idő után ismét a váci stadionban megrendezett bajnokiját harmadosztályú focicsapatunk: Vác FC – Hódmezővásárhely 3-1 (0-0).

Mint beszámoltunk róla, nemrég a váci klub bejelentette: az MLSZ engedélyezte, hogy amíg nézők nélkül, zárt kapuk mellett rendezhetők csak meg a bajnokik, addig a váciaknak nem kell albérletben szerepelniük, hanem az évek óta felújítás alatt álló helyi stadion adhat otthont a meccseknek.

A mieink a 2015-ös harmadosztályú bajnokság megnyerése (2015. június 7: Vác – Orosháza 3-1) utáni első NB III-as találkozójukat rendezhették a váci stadionban. (Bajnoki utoljára még az NB II-ben 2019. májusában volt, amikor a vendég Tiszakécske nyert itt 1-0-ra.) Az ellenfél a hosszú hetek óta kiesőhelyen tanyázó Hódmezővásárhely volt, amely sportszerűn beleegyezett, hogy a mieinket sújtó vírus miatt az eredeti időponttal szemben csak ma játsszák le az összecsapást.

Csapatunk esélyeshez illően nagy lendülettel kezdte az idén még nyeretlen két csapat mérkőzését. Már az első percekben is a váciak irányították a játékot, ám gólszerzési esélyek inkább csak a pontrúgások után adódtak. A félidő első felében még időnként a vendégek is veszélyeztettek, ám a szünetre maradt a gólnélküli döntetlen a hajtós, de nem túl magas színvonalú küzdelemben.

Nagy és döntő változást hozott viszont a második játékrész. Alig telt el két perc a félidőből, amikor egy beívelt hazai szabadrúgást a vásárhelyi kapus éppen Szalánszki Gergő (képünkön) elé paskolt, aki aztán meg is szerezte a vezetést, 1-0. A rúgott gól meghozta a Vác játékkedvét. Sorra gördültek a hazai támadások, melyek eredményeként az 53. percben Sóron Tibor megduplázta az előnyt, 2-0.

Továbbra is beszorította megszeppent vendégét a Vác, ám a meccs háromnegyedénél egy teljesen ziccerig kijátszott akció végén váratlanul szépített a vendéggárda, 2-1. Sőt, már csak negyedóra volt hátra, amikor akár egalizálhatott volna az ellenfél, szerencsére Halasi Péter bravúrral védeni tudott. Két perce rá viszont eldőlt a pontok sorsa: Magos Mátyás próbálkozása pár centivel, de túljutott a gólvonalon, 3-1.

Végül egy eseményekben szegény első és egy szórakoztató második félidőt követően a Vác megérdemelten gyűjtötte be a pontokat és egy helyet javítva, a 14. helyen áll a 20 csapatos mezőny tabelláján.

A Vác FC a sorsolás szerint legközelebb most szombaton délután háromtól ismét a váci stadionban lép pályára: az ESMTK csapatát fogadja.

Fotó: vacfc.com

Feladó: Városháza

Sport [2021. március 23., kedd]

Kézilabda - Időpontváltozások tévéközvetítés miatt

A Váci NKSE mindkét, soron következő hazai bajnoki mérkőzésének megváltozik az időpontja a tervezett televíziós közvetítések miatt.

A VNKSE – Alba Fehérvár mérkőzést a Duna World (M4sport+) csatorna tűzte műsorára. A találkozó így március 28-án vasárnap délután négy órakor kezdődik. (Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzést megelőző éjjel kell az órákat 60 perccel előre állítani!)

A VNKSE – Mosonmagyaróvár találkozó új időpontja április 3. szombat 14.05 (M4sport+). A jelenlegi korlátozások miatt mindkét mérkőzést zárt kapuk mellett kell lejátszani.

Megvan a Magyar Kupa négyes fináléba jutásáért vívandó egymeccses párharc tervezett időpontja is. Ezek szerint a Ferencváros április 10-én szombaton este hatkor lép pályára a váci sportcsarnokban. Amennyiben a mérkőzés döntetlennel zárul, a vendégek jutnak tovább.

Feladó: Városháza

Sport [2021. március 22., hétfő]

Asztalitenisz – Bravúros váci győzelem

A dobogóra jó eséllyel pályázó és eddig csupán egy vereséget szenvedett riválissal szemben aratott bravúros győzelmet a harmadik vonalban szereplő váci pingponggárda: Váci Reménység – Nyírbátor 10:8.

A két páros mérkőzés nem vetítette elő, hogy a szombati váci csapatbajnoki meglepetést hoz majd. Ugyanis mind a korábban remeklő Klucsár Péter-Lovas Dániel, mind a Sági Bence-Némann Dávid duónk vereséget szenvedett.

Aztán az egyéni meccsek sorra hozták a váci sikereket. Lovas Dániel és Némann Dávid egy-egy veresége mellett három ellenfelét is legyőzte, míg Klucsár Péter és Sági Bence 50%-os mutatóval zárt.

Csapatunk a tabella 4. helyét foglalja el és legközelebb március 28-án az őket követő miskolci egyetemistákhoz látogat.

Feladó: Városháza

Sport [2021. március 21., vasárnap]

Labdarúgás – Semmit sem ért a nagy mezőnyfölény

A bajnokság harmadik vonalának Közép csoportjában ma lejátszott találkozón a két, kieséstől menekülő együttes csatájából a hazai legénység jött ki győztesen: Szekszárdi UFC – Vác FC 1-0 (1-0).

Az egy hete vírusfertőzés miatt elhalasztott váci bajnoki – melyet a tervek szerint március 24-én szerdán 15 órától pótolnak a váci stadionban – helyett ismét idegenben lépett pályára ma délután a váci gárda. A találkozó előtti napokban már kiengedték a váci szakmai igazgatót, Csank Jánost a kórházból, viszont sérülések és betegségek miatt többen hiányoztak csapatából.

A vendéglátó, utánpótlásképzésre koncentráló, így fiatalokból álló hazaiak számára a folyamatos kiesés elleni harcban fontos lett volna a győzelem, viszont a váciak is szerettek volna minél inkább eltávolodni a tabella kieső helyeitől.

Élénk iramban kezdtek a csapatok, az első negyedórában jobbára a váciak birtokolták többet a labdát. Mégis, a 17. percben egy kontra után a kiugró hazai csatárt nem sikerült utolérni, így magabiztosan helyezett a váci kapu bal alsó sarkába, 1-0. A gól után sem változott a játék képe, támadott a Vác, de a hazai ellentámadásokban több volt a gólveszély. A félidő hajrájában beszorította ellenfelét csapatunk, ám komolyabb helyzetet nem sikerült kialakítani.

A szünet után is nagy volt a mieink fölénye, de a hazaiak hagytak ki egy újabb gólhelyzetet az 51. percben. Nagy küzdelem folyt a pályán, de kevés kidolgozott akciót láthattunk. A 66. percben megint nagy szerencsével úszta meg a kapott gólt a Vác: ismét egyedül vezette kapunkra a labdát a hazai csatár, ám pár centivel a bal alsó sarok mellé ment a lövése. A 71. percben egy 21 méteres váci szabadrúgást hárított bravúrral a hazai kapus.

A záró negyedóra elejére ismét teljesen beszorult a Szekszárd. Sorra jöttek a váci támadások, szögletek és felívelések. A hazaiak azonban jól romboltak, a mieinkben pedig szinte semmi kreativitás nem volt. Nem is sikerült még az egy pontot sem megmenteni egy láthatóan a mieinknél szerényebb játékerőt képviselő, ám roppant szervezett és lelkes ellenféllel szemben.

A képünkön látható tabella mutatja, hogy az egy meccsel kevesebbet játszó váciak jelenleg a legrosszabb még bennmaradó helyet foglalják el.

Feladó: Városháza