címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. május 4. | szombat
Mónika és Flórián napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Kézilabda – Folytatódó sikerszéria

Kézilabda – Folytatódó sikerszéria

A felsőházi rájátszásban eddig nagyszerűen és eredményesen kézilabdázó váciak szombaton a bajnokság ezen szakaszában eddig három vereséget elkönyvelt hajdúságiakhoz látogattak: Hajdúnánás – Váci FKA 29-31 (12-13).

Az összecsapás pocsékul kezdődött a mieink számára, hiszen egy tucat perc elteltével még csupán két gólt jegyezhettek a vendéglátók hét találatával szemben. Szerencsére összekapták magukat a váciak és újabb tíz perc lepergését követően 9-9-nél utolérték az ellenfelet. A szünetet pedig már a mieink tölthették el minimális előnnyel.

A második játékrész elején is a VFKA dominált, ám újabb fordulatként a találkozó kétharmadánál újra a nánásiaknál volt az előny (19-18). A hajrá nagy izgalmakat tartogatott. Eleinte rendre egyenlíteni kellett csapatunknak, de a záró tíz perc elején már ismét kétgólos fórnak örülhettünk (23-25). Az utolsó percekben felváltva estek a találatok, ami végül az újabb remek váci győzelmet eredményezte.

A 60 perc legeredményesebb váci gólszerzőjének Nyári Bálint (képünkön) bizonyult, ő 8 alkalommal mattolta a hazaiak kapusát.

A VFKA 10 mérkőzésen van túl. A megszerzett 11 pontjával a tabella 4. helyét foglalják el a mieink, és legközelebb április 28-án vasárnap délután négykor a táblázat utolsó helyein lévő Nyírbátort fogadják.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok