címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. május 4. | szombat
Mónika és Flórián napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Labdarúgás – Nincs megállás, újabb remek győzelem

Labdarúgás – Nincs megállás, újabb remek győzelem

A negyedosztályú focibajnokság 24. fordulójában egygólos küzdelmet hozott a kiesés ellen küzdő ellenfél otthonában lejátszott összecsapás: Perbál – Vác VLSE 0-1 (0-1).

Az elmúlt közel kéthónapos menetelés – 7 bajnokin 6 győzelem és egy döntetlen 16-7-es gólkülönbséggel – eredményeként úgy tűnik, Kovács Péter vezetőedző gárdája elfelejtheti a kieséstől való félelmet. Nem úgy a vendéglátók, akik abba a párcsapatos régióba tartoznak, akik számára minden pont létszükséglet. Így az ősszel Vácon 1-0-ra nyerő csapatunk nyugodtabban várhatta a szombat délutáni 90 percet.

A találkozó első játékrészének nagy része nem volt éppen eseménydús, csupán pár sárgalapos játékvezetői intés színesítette az inkább küzdelmes, mint nívós játékot. Már úgy tűnt, érintetlenek maradnak a hálók a pihenőig, amikor a 44.percben Török Noel (képünkön) betalált, 0-1.

A gól meghatározta a szünet utáni meccsképet, a hazaiak mindjárt kettős cserével próbáltak pont(oka)t menteni annak érdekében, hogy javítsanak a tabellán elfoglalt veszélyes pozíciójukon. A mieink viszont ezúttal is – az elmúlt hetek sikerei által megalapozott önbizalommal felvértezve – szervezetten, magabiztosan futballoztak és ezúttal is remek teljesítménnyel zsebelték be a pontokat.

Féltucat fordulóval a bajnoki zárás előtt a VVLSE 34 ponttal rendelkezik, mellyel a 7 helyet foglalja el a 16 csapatos tabellán. Legközelebb április 27-én 16.30-tól a váciakhoz hasonlóan szintén középmezőnybeli csomádiak látják vendégül a mieinket.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok