címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. május 5. | vasárnap
Györgyi napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Kézilabda – Pontmentés idegenben

Kézilabda – Pontmentés idegenben

Az alacsonyabb osztályokban szokatlan módon már ma lejátszották a női kézilabda NB II Észak-Kelet csoportjának felsőházi rájátszásában a mieink bajnokiját: Vitka SE – Praktiker-Vác U21 32-32 (18-15).

A vásárosnaményi, de hazai meccseiket Kisvárdán lebonyolító ellenfél a nyolccsapatos rájátszási csoportban egy helyezéssel és két ponttal szerényebben állt a találkozó előtt, mint a váci fiatalok. Úgy, hogy mindhárom eddigi összecsapásukat elvesztették.

A mai összecsapás váltott vezetéssel kezdődött, majd a első játékrész második felében fölénybe kerültek a vendéglátók és kihasználva a mieink gyenge védőmunkáját, háromgólos előnyt szereztek a pihenőre.

A szünetet követően is sokáig csak futott a hazaiak után csapatunk, míg az 55. percben 30-30-nál ismét egalizálni tudott. A véghajrá igen izgalmasan alakult, fél perccel a lefújás előtt újra a hazai hölgykoszorúnál volt a minimális fór, de szerencsére Szilágyi Elizabet gólja egy pontot megmentett a mieinknek.

A találkozón a váciak közül Kacsó Noémi szerezte a legtöbb gólt, ő 7 alkalommal volt eredményes.

Kilenc lejátszott mérkőzésen csapatunk 7 pontot gyűjtött és ezzel a táblázat 4. helyén áll. (Az előző fordulóban szerzett 2 pontot törölték, mivel az akkori ellenfél visszalépett a sorozattól.) A következő bajnokira hazai környezetben kerül sor: az NB I-es együttesünk debreceni meccsével egyidőben, e hét vasárnapján 18 órakor a még pont nélküli Hajdúböszörmény érkezik Vácra.

Feladó: Városháza

EU pályázatok