címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. május 12. | vasárnap
Pongrác napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Labdarúgás – Tart a fantasztikus diadalmenet

Labdarúgás – Tart a fantasztikus diadalmenet

Az előző fordulóhoz hasonlóan ismét idegenben lépett pályára a remek sikersorozatban lévő negyedosztályú váci focigárda: CSO-KI Sport – Vác VLSE 1-3 (0-1).

A kevésgólos meccseket játszó és hat összecsapás óta veretlen csomádiak ugyanúgy a középmezőnybe tartoznak, mint az immár nyolc bajnoki óta a vereséget nem ismerő és a mai vendéglátójánál immár egy ponttal többet gyűjtő váciak. Így az őszi 1-1-es váci végeredményhez hasonlóan szoros meccsre volt kilátás, amelyen minden gólnak döntő jelentősége lehetett.

Nos, az első félidő játéka nem is ígért gólszüretet. Az viszont érezhető volt, hogy amelyik gárda megszerzi a vezetést, jelentős lépést tesz a győzelem felé. A játékrész felénél ez aztán szerencsére Vén Botond révén a mieinknek sikerült, így vezetéssel mehetett pihenőre Kovács Péter vezetőedző legénysége, 0-1.

Viszont a fordulás után gyorsan egyenlítettek a hazaiak, miután a 48. életévét (!) taposó Kenesei Krisztián betalált (1-1). Ám mielőtt a hazaiak a góljuktól felpaprikázva a győztes találatért veselkedtek volna neki, jött a váci Rusvay Balázs, aki előbb az 51., majd a 70. percben ismét mattolta a hazai kapust, 1-3.

A záró 20 perc feladata így már az 3 pontot érő előny megtartása volt, ami a mostanában dicséretes szervezett és fegyelmezett futballal sikerült is a mieinknek.

Öt fordulóval a befejezés előtt Kovács Péter vezetőedző legénysége 37 ponttal a tabella felső harmadában foglal helyet. A VVLSE legközelebb május 5-én vasárnap 17 órakor az örkényi gárdát fogadja.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok