címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 27. | szombat
Zita napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Gálaműsorral és virággal köszöntötte a város a nőket

Gálaműsorral és virággal köszöntötte a város a nőket

Telt ház előtt köszöntötte a Madách Imre Művelődési Központban megrendezett nőnapi gálaműsor elején a közönség soraiban ülő hölgyeket Inotay Gergely, Vác város alpolgármestere. „Ti vagytok, akik pontosan tudjátok – bárhol üljünk is mi fiúk, férfiak a mérleghintán – hogy hová kell ülnötök, az egyensúlyt megtalálandó. Mi mást kívánhatnék így 2022. március 8-án, mint a megtalált egyensúly állandó, gondos fenntartását a libikókán.” – emlékeztetett arra köszöntőjében, hogy bár sokszor küzdelmes és nehéz, a nők mindig megtalálják az arany középutat.

A gálaműsor két neves színművész, Mahó Andrea és Egyházi Géza előadásával folytatódott, akik igazán színes programmal álltak színpadra: magyar- és világslágerek, musical betétek és az operettirodalom egyik gyöngyszeme a Csárdáskirálynő betétdalait adták elő.

A közönség vastapssal köszönte meg az előadást, a hangulatot pedig tovább fokozták a váci Tini Dance Team növendékei. A gyerekek előadása felrobbantotta a színpadot, a koreográfia akrobatikus elemekben is bővelkedett, hihetetlenül szórakoztató és energikus előadást láthattak a nézők.

A műsor végén kedves meglepetésben volt részünk: Inotay Gergely és Kiss Zsolt alpolgármesterek a művelődési központ aulájában minden hölgynek tulipánnal kedveskedtek. A virág mellé mindenkinek járt egy-egy kedves mondat is.

A színvonalas műsor és a meglepetés mindenki számára bearanyozta a Nemzetközi Nőnap napsütéses délutánját.

Feladó: Városháza

EU pályázatok