címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. május 27. | hétfő
Hella napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

VÁC TISZTASÁGA KÖZÖS ÉRDEKÜNK ÉS FELADATUNK

HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI INFORMÁCIÓK

LAKOSSÁGI HULLADÉKSZÁLLÍTÁS

A lakossági szemétszállítás 2023. július 1-jével kikerült a közfeladatok közül, így az önkormányzatok feladatköréből is. Ez az önkormányzatoknak és a lakosságnak új helyzet az egész országban. Vác Város Önkormányzata elkötelezett abban, hogy a városban élőket segítse a hulladékgazdálkodás átalakulásából adódó problémák megoldásában. Igyekszünk minden információt megadni, hogy mindenki felelősségteljesen tudjon dönteni hulladékkezeléséről. Vác tisztasága közös érdekünk és feladatunk!

A VERTIKAL Group teljes körű tájékoztatást nyújt weboldalán a lakosság számára, amely az alábbi linken érhető: https://ugyfelszolgalat-vertikalgroup.hu/lakossagi-ugyfelek/lakossagi-ugyfelek/vac.

 

ÁLLÍTSUK MEG AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁST!

A tárolón kívül elhelyezett hulladék illegális hulladéklerakásnak minősül. A közterek tisztaságáért továbbra is az önkormányzat felel. Az illegális szemét elszállításáról az önkormányzatnak külön kell gondoskodnia amely plusz költség és a város bevételeiből kell kifizetni, elvonva így ezeket a pénzeket más fejlesztésektől. Közös érdekünk a város tisztasága. Jelezze, ha illegális szemétlerakást észlel: kozterfelugy@varoshaza.vac.hu.

 

KAPCSOLAT

MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt., wwww.mohu.hu

VERTIKAL Group Nyrt., +36 28 561 200, www.ugyfelszolgalat-vertikalgroup.hu/

Polgármesteri hivatal zöldszám 06 80 890 020

 

UTOLSÓ FRISSÍTÉS: 2024. április 2.

EU pályázatok