címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 26. | péntek
Ervin napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Vízilabda – Felemás kezdet

Vízilabda – Felemás kezdet

Az orvosegyetemisták rendezésében az óbudai egyesület uszodájában rendezték meg az OB II-es férfi pólóbajnokság 1-10. helyezéséért vívandó Középszakasz első dupla fordulóját. A váciak egy-egy győzelemmel és vereséggel zárták a napot.

A nap nyitómeccsén a mieink alapszakaszbeli csoportját megnyerő Semmelweis Egyetem ellen egy rosszul sikerült negyed okozta a mieink 16-11-es vereségét. Az első meccsszakasz 4-3-as állása után ugyanis öt kapott gólra eggyel sem tudta a második negyedben válaszolni a mieink, így a találkozó felénél már eldőlt a pontok sorsa. Csapatunk legeredményesebb gólszerzője a négy hűlózörgetést vállaló Kollarics Gábor volt.

A nap második váci érdekeltségű mérkőzésén a Váci VSE a Csongrád csapatával találkozott. A mérkőzés – szerencsére inkább a mieink jóvoltából gólzáporos csatát hozott. Az első és a harmadik negyed ugyan döntetlen részeredményt hozott, de a másik két játékrészben nagy fölényben pólóztak a váciak és végül 22-14-es győzelmet arattak. A mieink közül kilenc játékos is betalált a kapuba, közülük legtöbbször – öt-öt alkalommal – Kiss Ádám dr. és Kuncz Tamás.

A következő dupla fordulóra a sorsolás szerint március 19-én Pécsen kerül sor.

Feladó: Városháza

EU pályázatok