címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 26. | péntek
Ervin napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Labdarúgás – Zárás az utánpótlás bajnokságokban

Labdarúgás – Zárás az utánpótlás bajnokságokban

Korábban már rendszeresen hírt adtunk a Vác Városi Labdarúgó SE (VVLSE) két, országos bajnokságokban érdekelt korosztályos csapatának eredményeiről. Mind a 17, mind a 19 éveseknél befejeződött a pontvadászat, sajnos mindkét rájátszásos csoportban a váciak lettek a sereghajtók.

Az idősebb korosztályban (U19) Szalai Attila edző együttese az Alap csoportban szépen teljesített és a megszerzett 21 pontjával – jobb gólkülönbséggel – második helyen zárt. A folytatásban a Kiemelt csoportban 9-12. helyen végzőkhöz csatlakoztak az Alap csoportban az első négy helyen zárók és tavasszal bónuszpontokkal indulva, kétfordulós rendszerben a B csoportban döntöttek a 9-16. helyezésről.

Sajnos, itt már sorozatos kudarcok érték a mieinket – a záró fordulóban például 6-0-ra kaptak ki hazai pályán a Debrecentől – és a hozott 2 ponttal együtt 12 pontot szerezve a csoport utolsó helyén zártak, azaz: a korcsoportban a 16. helyet érték el.

Az Alap csoportban csak a 11. helyen zárt, így a 17-24. helyről döntő C csoportban volt érdekelt a rájátszás során Kovács Péter edző 17 évesekből álló együttese. Itt a vereségsorozatot csupán egyetlen győztes meccs enyhítette. A pontvadászat utolsó körében ez a csapatunk is 6-0-ra kapott ki hazai pályán. Végül szerény 4 ponttal a csoport utolsó, összesítésben a korosztály 24. helyén zárt a gárda.

Feladó: Városháza

EU pályázatok