címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 26. | péntek
Ervin napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Labdarúgás – Edzőváltozások

Labdarúgás – Edzőváltozások

Nyilvánosságra hozták a Vác VLSE különböző csapatainál dolgozó edzők névsorát.

A közlemény nem tér ki a Vác FC volt NB III-as felnőtt együttesének, Csank János mesteredzőnek további sorsára. Az azonban kiderült, hogy a felnőtt megyei I. osztályba már elfogadott nevezéssel rendelkező VVLSE csapatát Szalai Attila irányítja majd. Ő az elmúlt idényben a klub U19-es gárdáját vezette, amely korosztályában az országos rangsor 16. helyét szerezte meg.

A tervek szerint a Nógrád megyei bajnokságot megnyerő, majd sikeres osztályozót követően a harmadik vonalba fellépő bánkiak – Bánk-Dalnoki Akadémia-Vác VLSE néven – a váci stadionban rendeznék a hazai bajnokijaikat. Ehhez azonban még a sportági szakszövetség pályahitelesítést követő engedélye is szükséges. A csapat vezetőedzője Balog Zsolt (képünkön) lesz.

Sajnos, az előző évtől eltérően a 2022/2023-as országos utánpótlás bajnokságokban már nem lesz csapata a VVLSE-nek. (Tavaly az U19 és az U17 ebben a pontvadászatban lépett pályára.) Ezúttal minden váci utánpótlás csapat a Regionális bajnokságokban indul. Szalai Attila feladatkörét az elmúlt évben a felnőtt váci NB III-as gárda asszisztens-edzője, Burzi Attila tölti be. Az U17-es együttestől a 14 évesekhez kerülő Kovács Péter helyett pedig Greff Ádám veszi át a csapatot.

Fotó: hunfoci.hu

Feladó: Városháza

EU pályázatok