címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 26. | péntek
Ervin napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Labdarúgás – Egy hónapig volt klubelnök

Labdarúgás – Egy hónapig volt klubelnök

Mint megválasztásakor hírt adtunk róla, 2022. szeptember 7-én a Vác VLSE elnöke – Pető Tibor lemondását követően – Ónodi-Szabó Ádám lett. Az új klubvezető munkája a klubnál alig egy hónapig tartott, ugyanis az egyesület hivatalos weboldalán ma a következő közlemény jelent meg.

„A Vác VLSE elnöksége az alapszabályban rögzítettek szerint a mai napra közgyűlést hívott össze, mert az elmúlt hetekben olyan szerződések kerültek megkötésre az elnök úr részéről, amelyek jogszerűsége és fedezete egyaránt kérdésesek. A mai napon a közgyűlés előtt az elnök beszámolt, terveit ismételten elmondta, melynek finanszírozására, valamint az általa már megkötött szerződésekre fedezetet a Vác VLSE részére hitelt érdemlően nem tudott bemutatni. Dr. Ónodi-Szabó Ádám elismerte, hogy ezen szerződések teljesítésére az egyesületnek fedezete nincsen, a játékosokkal kötött szerződések jogszerűtlenségét nem vitatta, arról tájékoztatta a közgyűlést, hogy azok már felbontásra kerültek.

Így a közgyűlés az elmúlt hetek átgondolatlan döntései miatt kialakult helyzetre tekintettel 9 igen, egy nem szavazat mellett dr. Ónodi-Szabó Ádámtól a mai nappal megvonta a bizalmat, visszahívta tisztségéből és felszólította, hogy az általa kötött valamennyi munkaszerződés felmondásában járjon el. A közgyűlés vállalta, hogy 30 napon belül dönt az új elnök személyéről.

Vác VLSE Elnöksége”


***

A csapat vasárnap lejátszotta aktuális bajnokiját a megyei I. osztályban: Bugyi-OBO SE – Vác VLSE 1-1 (1-0). A váciak gólját Konkoly Leon szerezte.

A mieink kispadján Szalai Attila irányított vezetőedzőként, a korábban beharangozott volt balassagyarmati játékosok közül senki sem volt a benevezett játékoskeretben.

Feladó: Városháza

EU pályázatok