címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. április 27. | szombat
Zita napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Vízilabda – Újabb két vereség a középszakaszban

Vízilabda – Újabb két vereség a középszakaszban

A harmadosztályú férfi pólóbajnokság 9-16. helyért folyó középszakaszának második dupla fordulóját Tatabányán rendezték meg szombaton. A Váci VSE ezúttal sem szerzett pontot a két mérkőzésén.

A játéknap nyitó találkozóján a mieink ellenfele a házigazda gárda volt. Az esélyesebb rivális gyorsan dűlőre vitte a mérkőzést, hiszen két negyedet követően már 10-4-es előnyben volt. A játékidő második felében aztán szorosabbá tették a végeredményt a váciak, ám sajnos pontszerzésre nem volt esélyük, és 13-10-es vereséget szenvedtek. Az összecsapás legeredményesebb váci góldobója a négy találatig jutó Kiss Ádám dr. volt.

Egy meccsidőnyi pihenő után csapatunk a Kanizsa VSE ellen szállt medencébe. Kellemes meglepetésre az első játékrészt a mieink nyerték 3-2-re, ám erősített a rivális és a következő negyedben öt dobott góljára eggyel sem tudtak válaszolni a váciak. A folytatásban aztán kiegyenlített játék folyt, a kanizsaiak a lefújásig két, döntetlenre végződő negyed alatt megtartották előnyüket és 10-6-ra nyertek.

Négy lejátszott találkozó után a mieink pont nélkül állnak a csoport utolsó helyén. A Középszakasz záró dupla fordulója a tervek szerint a fővárosban április 13-án a Szőnyi úti sátor medencéjében bonyolítják le.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok