címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. május 2. | csütörtök
Zsigmond napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Kézilabda – Az első negyedóra döntött

Kézilabda – Az első negyedóra döntött

Háromhetes bajnoki szünetet követően folytatta szereplését az NB II Észak-Kelet felsőházi csoportjában a fiatalokból álló váci hölgykoszorú: Praktiker-Vác U21 – BSK-Miskolc 34-39 (15-20).

A nyolccsapatos csoportban mai ellenfelünk a gödiekkel fut versenyt a feljutási jogot érő csoportgyőzelemért. A mieink számára ugyanakkor már csak a minél előkelőbb helyezés elérése lehet a cél.

A találkozó első negyedórájában az erőteljesebben kezdő vendégek jól használták ki a mieink védőfalának hibáit, míg a miskolci védekezést csak ritkán sikerült túljátszania a rutintalanabb és fizikális hátrányban lévő váciaknak. Az ekkor megszerzett magabiztos vezetést aztán a szünetig meg is tartották a miskolciak.

A fordulást követően újból gyakrabban zárultak sikerrel az ellenfél támadásai, és a találkozó kétharmadánál – 21-29-nél – már jelentős volt a váci hölgyek hátránya. A meccs záró periódusában megpróbáltak hajrázni a mieink, ám végül a gólzáporos összecsapást megérdemelten nyerte a Miskolc.
A váci hölgyek közül ezúttal is Kacsó Noémi volt a leggólerősebb 14 találatával.

Nyolc lejátszott fordulót követően a váciak 6 ponttal az 5. helyet foglalják el. Legközelebb jövő vasárnap este hattól újra a váci sportcsarnokban lépnek pályára a mieink, akkor az Ungvár érkezik ellenfélnek.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok